Daca tu il visezi inseamna ca reprezinta o persoana importanta pentru tine si subconstientul tau se gandeste la el, dar asta nu inseamna ca si el te viseaza pe tine.
Nu are nicio treaba o sarbatoare cu faptul ca te place un baiat sau nu. Ca sa afli daca te place sau nu intreaba-l, lasa visele si tampeniile astea.
Crezi în superstiții? Ca să afli dacă te place, consider că este mult mai ușor să încerci să petreci timp alături de el. Te pup :*
Daca il visezi inseamna ca ai adormit cu gandul la el sau poate pe zi ai avut tangente cu el.
Este o superstiţie, dar în acelaşi timp poate fi şi un semn. Dar, asta nu este sigur.
Totuşi, dacă ţi-a oferit vreun semn că te place sau altceva răspunde-i la acel gest/semn şi să aveţi o relaţie frumoasă.
Nu prea cred că înseamnă ceva.
Daca il visezi inseamna ca te-ai gandit la el ), mai dai pauza creierului
Superstitii. imi pare rau sa iti spun... mos craciun nu exista..nici iepurasul de pasti; nici mos nicolae, si uite vestea buna nici Bau Bau :3
Serios? Nu sunt copil de 2 ani sa mai cred in Bau Bau, Iepurasul De Paste, Mos Craciun sau Mos Nicolae.
Ha ha... Nu pot da "O PAUZA CREIERULUI" ca ar insemna sa mor =)
Eu folosesc urmatorul site http://www.cevisezi.ro, cauta ca sigur gasesti raspuns.
ςгเรtเภยкค întreabă:
CiocolataCuOreo întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Horodniceanu_Cristina_1977 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Penaaaa1 întreabă: