anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca la mate am luat 6, 80 la examen ar merita sa ma duc la mate info?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă ai media necesara poți merge

| Catrice a răspuns:

Dacă vrei sa ramai corigent, du-te.

| AC4S4 a răspuns:

Ti-a placut matematica in liceu? Se poate sa fi luat nota mai mica din cauza neatentiei, asta nu inseamna ca esti slaba la matematica.
Daca matematica ti se pare logica si crezi ca te-ai descurca, crezi ca ai putea sa iti dedici niste timp exercitiilor (fara exercitiu nu te poti descurca), atunci merita sa te duci.

Sunt oameni care iau 9.50 la matematica in clasa a 8a si in liceu se chinuiau cu matematica. Stii de ce? In clasa a 8a toti parintii le dau meditatii copiilor, fac subiecte la nesfarsit, astfel se obisnuiesc cu astfel de exercitii. Nu le inteleg neaparat logic, ci pur si simplu s-au acomodat cu ele. Ei trebuie mereu impinsi de la spate, in liceu nu te impinge nimeni mereu sa inveti, trebuie sa o faci singur.

Deci, daca ai intra la mate-info si crezi ca ai putea sa inveti fara sa te tot impinga cineva de la spate, sunt sanse sa te descurci mai bine decat cei care au luat note mari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AC4S4):

Matematica din liceu difera mult cu ce am facut pana acum?

| Nemessys a răspuns:

In primul rand, de ce vrei sa te duci la mate-info? Daca ai avut asa medie mica la matematica, de ce nu te duci la un profil uman? Matematica din liceu este mult mai grea decat cea din generala. Deci daca la examen ai luat nota aia, crezi ca o sa faci fata la aia din liceu? Nu prea cred. Deci te sfatuiesc sa mergi ori la filologie, ori la stiinte sociale.

| simonmaria a răspuns:

Dacă ai media necesară, teoretic da, poţi. Dar, judecând nota, nu știu ce să spun legat de "iubirea" ta pentru matematică.
Tu du-te la un profil în care te regăsești. Mergi pe un profil care îţi va fi o rampă de lansare pentru viitor. Ajută-te, nu te încurca!
Și eu sunt a opta, m-ai luat câteva sutimi bune. happy
Sănătate și numai bine!

| AC4S4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Destul de mult. Geometria din gimnaziu cam dispare.
Algebra trebuie stiuta, de la ea pleaca multe in materia de liceu.

| BaiatFinut22 a răspuns:

Matematica de liceu este alta mancare de peste. a nu fi confundata cu matematica din 5-8!
Cat despre informatica, daca iti doresti cu adevarat mai gandeste-te de cateva ori!
Per total nu merita mai ales la acea medie. treci mai degraba pe un profil uman care iti poate ajuta!

| ywar a răspuns:

Absolut! Te accepta la facultate direct. Eu zic sa incerci la Politehnica. Poate prinzi un program de doctorat.