Din cate stiu eu daca te duci in Spania te dau cu o clasa mai inainte si limba o inveti in timp.Verisoara mea care are 8 ani a plecat anul asta in Italia si se descurca foarte bine, nu stia nici macar un cuvant in italiana, deci nu-ti face probleme mai ales ca spaniola este foarte foarte foarte usoara.Succes:*
Parerea mea este ca pana nu te duci acolo sa vezi cum este nu ai de unde sa stii daca iti va place sau nu.Gandeste-te bine ce iti doresti si sunt sigura ca vei lua decizia cea mai buna pentru tine! Multa lume isi poate da cu parerea poate spune ca daaa du-te in Spania ca este foarte tare si viata lor e roz acolo dar poate ca tie nu-ti va place atat de mult cum le-a placut lor si altii iti pot spune nu te duce in Spania ca este naspa iar tu probabil te-ai simtii mai bine acolo, deci in concluzie alegerea este doar a ta! :*
Pai eu am mai fost in Spania de vreo 3 ori in vara dar doar am stat decat 3 luni si dupa aceea am venit in Romania, imi place acolo, dar si in Romania, insa nu stiu ce sa fac mama mea a vorbit deja ca sa ma dea acolo la scoala.
Daca a vorbit deja si nu ai ce sa faci te poti duce macar un semestru cum e, vezi daca iti place la scoala acolo, daca iti plac oamenii si daca nu iti place roag-o frumos pe mama ta sa te intorci in Romania la prietenii si la viata ta!