| CristinaCrisy a întrebat:

Daca ma mananca capul si am am putina de matreata cred eu am paduchi? adica mama mea ma controleaza si zice ca nu am. dar totusi pot sa ma dau cu paranix? si cum il folosesc ma dau cu el si dupa aceea ma spal (eu ma dau de 2 ori cu sampoon)asa se foloseste? HELP

fundoi!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu folosesti prea mult sampon si iti apare matreata, probeaza doar odata si vezi ce rezultate obtii, daca e la fel atunci cumpara-ti head and shoulders ca ala e bun.

| Cherry a răspuns:

Nu ai niciun paduchihee hee
am si eu problema asta, adica o aveam si amaflat ce aveam, aveam Boala capului.Este o mica boala a scalpului parului care formeaza niste cojite[matreata] si care mananca tara tare.Am luat de la farmacie dermovate si imi dadeam, pe unde aveam mai multe.Acum am scapat!:X

| CristinaCrisy explică:

Folosesc muuuult sampoon...

| IoanaGabe a răspuns (pentru Cherry):

Buna`

Am auzit de asa ceva...de boala scalpului...
Se poate lua..boala asta? ca si paduchii?
Mi-a spus o prietena... ca se poate lua
E adevarat? thinking

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup