In mod normal ar trebui sa-ti restituie o parte din taxa, daca ai platit-o pe intregul an, macar pe cea aferenta sem.II.
In orice caz vezi ce spune regulamentul Universitatii sau intereseaza-te la secretariat ori la contabilitate.
Salut. Banii ce i-ai platit, nu ii mai primesti inapoi. Cel putin asa stiu. Dar, de ce nu mergi la decanatul facultatii sa vorbesti acolo. Ei poate stiu cum sa te lamureasca mai bine.
Există, dar trebuie să mergi la secretariat să vezi cât la % din sumă o să-ți fie înapoiată. Cu cât trece mai mult timp de la achitarea ei, cu atât o să scadă suma ce o vrei returnată. Mergi și vorbește cu cei de la secretariat, o să te lămurească ei.
Nu are importanta ce cred eu, important este ce scrie in regulamentul universitatii privitor la taxa.
Ti-am spus ca ar trebui sa-ti restituie o parte din taxa, aferenta restului din an pe care n-o sa-l faci sau cel putin pe cea aferenta sem.II, daca ai platit taxa pe intregul an scolar. Daca ai platit numai sem.I atunci s-ar putea sa nu ti-o mai restituie desi normal ar fi sa-ti restituie o parte. Depune o cerere atunci cand te retragi si solicita restul de taxa.