| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Daca mi-a scris ospatarita pe servetel ca sa am pofta buna si a pus si inimioare de acolo de unde mi am cumparat ieri si azi de mancare meniul zilei inseamna ca ma place? Sau poate ca la toti oamenii le scrie asa?

19 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Poate din bun simț, ca client ția spus poftă bună.

Cu inimioara, cam copilăresc a-și spune, dar cine știe poate iar fi plăcut să fie cu tine. Rămâne un "mister"))))

| darrio2007 a răspuns:

Așa atrage clienți. Sigur te mai duci iar.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru 1onur):

Eu ma gandesc ca sunt care la oricine pune inimioare, dar daca am fost sa cumpar si cafea tot de acolo dar putin mai tarziu si cand a dat putin pe langa pahar a zis ca nu am vazut nimic 100% ma place?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Ori este un fel de"mai hai pe la noi"(atrage clienți)
Sau poate te place. Data viitoare invit-o la un suc

| VulpeaDinUmbra explică (pentru darrio2007):

De aia a pus si inimioare adica? Sau asa cu inimioare mai rar e ca sa atraga clienti? Sau destul de des? Deci a scris pofta buna si a pus doua inimioare si un zambet si ieri doar zambetul fara inimioare

| VulpeaDinUmbra explică (pentru annonimaaaa555):

Poate, dar cred ca daca si atunci cand mi am luat cafea tot de acolo, daca a spus si atunci ca nu am vazut nimic cand a varsat pe jos cafea, 100% ma place? Ce crezi?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Pai nu știu. Vorbește cu ea și vezi. Curajhappy

Pai asta i ca eu nu prea stiu asa cum sa ma bag in seama, asta i una, iar apoi eu nu prea am mai deloc subiecte de discutie. Deci neavand de zis mai nimic tot timpul chiar si daca ne placem reciproc mai bine o las in pace, nu?

| 1onur a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

întreabă fata dacă dorește amiabil să mergi la un suc și o plimbare să vă cunoașteți, Doar! dacă dorești și vrea.

Dacă nu dorește și nu vrea respectăi decizia.

Am o idee. Înainte sa mergi unde lucrează ea, scrie pe o foaie"accepti sa iesim la o cafea" si mai jos pui da și nu și să scrii ca daca alege da, sa își scrie numărul sau instaul sau ceva și când vine cu nota de plata, pui bilețelul acolo și ii zici sa îți dea rest(sa vina înapoi cu răspunsul). Nu ai nimic de pierdut

Si totusi daca nu ai mai nimic de zis, si asta tot timpul, cel mai bine sa o las in pace, nu? Chiar si daca ne placem reciproc sa zicem

Si stiu, probabil vei spune ca nu exista asa ceva si sigur am si eu despre ce sa discut insa nu e asa din pacate. Deci mai bine o las in pace? Sau si in astfel de cazuri daca imi place de ea e prostie sa nu incerc? Cu toate ca sunt asa cum sunt ca nu am de zis mai nimic?

E prostie sa nu încerci sincer. Dar faci ce vrei și cum simți

Si chiar si daca abia am ce sa zic? Daca abia am despre ce sa vorbesc

Si chiar si daca nu am de zis mai nimic tot timpul tot merita sa incerc?

| 1onur a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Eu nu mă pricep la relați.

Doar ea va decide în privința asta, dacă va rămâne alături de tine chiar dacă nu ai nimic de zis tot timpul sau uneori.

Chiar si daca nu am de zis aproape nimic tot timpul tot merita sa incerc?

| darrio2007 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Cere-i nr de telefon. Mai intăi vezi daca are șaibă pe deget.

| Vandalu a răspuns:

Buna eu sunt ateu mi-am vilat si omorat proprii copii hehe fundulete de bebelusi delicioase big grin viata e frumoasa
onur1 sa ti luam familia si copii in puIa caine jegos te prind pe strada acolo esti bagamias puIan sufletu matii ))))