Hey.
Am trecut şi eu prin experienţa asta: eu îl plac, el ştie, dar nu-mi împărtăşeşte aceleaşi sentimente.
Din păcate, dragostea cu forţa nu merge.
Încearcă să fii tu însăţi şi să te comporţi cât mai frumos, cât mai natural. Nu înjura ca un băiat, încearcă să faci afirmaţii inteligente, îmbracă-te frumos, ai grijă de aspectul tău, fii mereu fresh, obţine note bune la şcoală etc.
Dar cel mai important, fii bună la suflet şi mereu deschisă cu cei din jur, sociabilă.
Încearcă toate chestiile astea, poate vei reuşi.
Eu, din păcate, am încercat nenumărate lucruri, însă nu am reuşit.
Sper ca tu să fi mai norocoasă! :*
Succes!
Hmm... "Dragoste cu sila nu se poate ", incearca sa nu ii mai arati ca iti place de el, in felul asta, nu ii v-a mai placea sa vada ca il ignori si o sa se indragosteasca de tine.
Acum sincer daca el nu te place nu prea ai cum sa il faci sa te placa, poate ca el are pe altcineva de aceia poate nu vrea sa stea cu tine!
Nu as fi asa de sigur Cand nu iti place nu iti place, si punct Degeaba e indiferenta cu el, pentru cu lui nu i`ar pasa.
Nu ai ce sa faci ca sa te placa, daca vei incerca sa-l "cuceresti" vei parea ridicola.
Rapeste-i familia cu o duba si spune-i ca daca vrea sa isi mai vada familia in viata sa fie iubitul tau (glumita)
Nu il poti face sa te placa, eventual il poti doar influenta, fiind draguta si nu o disperata.
Fii draguta cu el si incearca sa nu pari disperata... ai putea sa incerci si metoda ignoratului: il ignori cateva zile, nu vorbesti cu el, nu te duci langa el, etc. Daca va veni el la tine, atunci e un semn bun. Insa daca si el ramane indiferent, atunci renunta la el.
patrizia696 întreabă: