Depinde, în unele momente as fi cea mai bogată fată de pe pămînt dar în unele aș avea un venit mai modest, dar niciodată nu aș fii săracă pentru că oricât de tristă aș fii mereu prietenii îmi sunt aproape și mă înveselesc.
Daca as compara fericirea mea cu banii lui Bill Gates, el ar fi un cersetor pe langa mine.
As fi dator vandut. Dar comisioanele pentru refinantarea creditelor contractate in aceasta moneda cat ar fi? Si ce institutie de credit ar accepta sa le refinanteze?
Cred ca nu ma pot clasa in topul bogatilor din top 10
pentru ca... mereu as fi numarul 1
uite o intrebare care merita premiu
nu cred ca as fi vreodata mai putin bogat decat oricine de pe glob
sa va spun si secretul meu: sunt eu si ma simt bine in pielea mea, ma intind cat imi este plapuma, si nu intrec masura
Romania ar trebui sa inceapa sa iasa din CRIZA
As fii un om normal adica nici bogata dar nici saraca deoarece nimeni nu are parte doar de bucurii in viata. l fel ca si criza economica cateodata mai sunt si neplaceri si momente de tristete:*
Poate cel mai bogat om de pe pamant. :-)
Important este sa pretuiesti fericirea, nu sa ii dai cu piciorul.
Depinde de momente...
Cateodata as fi cea mai bogata fata de pe pamant, dar cateodata pe la jumatate
Probabil cel mai sarac om din lume pentru ca in ultimele saptamani nuprea am putu sa fiu
In momentul de fata nu as fi prea bogata, dar, daca starea mea materiala ar consta in fericire...m-as stradui sa fiu fericita tot timpul, si-asa as fi cat se poate de bogata!
Eu as avea mereu banii...si as fi putred de bogata...pentru ca nu trece o zi fara sa rad sau sa zambesc deci pot sa spun ca eu nu sunt trista niciodata!
Fabric fericire atat de mult incat daca fericirea ar fi moneda oficiala as face spalare de fericire in masa!
Nu stiu cat de bogat as"fii", dar stiu cat de bogat as fi, as fi foarte bogat.
As fi in cartea aia cu 500 de milioari,as fi milionara secolului, rad tot timpul si daca ma intristez, rad iarasta e felul meu. fundita?
LiveWhileWereYoung întreabă: