Depinde, în unele momente as fi cea mai bogată fată de pe pămînt dar în unele aș avea un venit mai modest, dar niciodată nu aș fii săracă pentru că oricât de tristă aș fii mereu prietenii îmi sunt aproape și mă înveselesc.
Pai imi este de ajuns o moneda, daca ea reprezinta cu adevarat fericirea. nimeni nu poate avea o parte din acea moneda: ori toata, ori deloc. ( parerea mea)
Pai...as fi`i miliardara...pentru ca eu`o niciodata nu sunt suparata
bine am si`i momente cand sunt putin nervoasaa si suparata dar foarte rar daca sunt langa prietenii mei nu am de ce sa fiu suparata:d
Pe la mijloc.
Cateodata explodez de fericire, altadata nici nu ma mai recunosti.
As avea fericirea necesara incat sa traiesc.
Daca moneda oficiala ar fi,, fericirea'' ...vezi-ti de treaba, toti ar saraci,, vazand cu ochii inchisi''.
Uneori as fi cel mai sarac om de pe pamant alteori printre cei mai bogati...
Daca ar fi sa fac o medie m-as afla la mijloc.In orice caz as trai mult mai bine ca acum dar nu m-as afla langa multimiliardari. Oricum daca moneda oficiala ar fi fericirea ar insemna ca oamenii de rand sa treaca in locul celor bogati pentru ca noi chiar daca nu avem vile cu piscina si bugatti veyron in garaj stim ce inseamna fericirea adevarata si simpla.
Probabil as fi miliardara
As fi pe locul 1 in revista Forbes, in topul miliardarilor.
Eu rad aproape non-stop, si cand mi se intampla ceva, tot nu pot sa fiu suparata. Zambesc mereu!
Cred ca de asta m`am nascut : Sa fiu fericita si sa-i fac si pe cei din jurul meu fericiti!
Depinde cand ma prinzi. Uneori sunt extrem de bogata, alteori - muritoare de foame.
As fii egala ca toti ceilalti pentru Dumnezeu a pus in fiecare om cate un strop de fericire, noi doar trebuie sa il gasim...
Cred că aș fi săracă. Sau în unele momente aș fi cea mai bogată de pe pământ.
Probabil în unele momente, foarte, foarte bogată.
În schimb, uneori poate chiar aș fi în pragul sărăciei, pierzi fericirea exact când tu te aștepți, în schimb banul, mai greu
Depinde de momentele in care ma aflu
Nam de unde sa stiu.
In mare parte as fi fericit
Dar pot sa fiu si suparat pe anumite lucruri
Intr-o proportie de 75% bine si restul de 25% rau
Cel putin asta e parerea mea.
Sper ca te-am ajutat cu ceva
Depinde de momentele in care ma aflu
Nam de unde sa stiu.
In mare parte as fi fericit
Dar pot sa fiu si suparat pe anumite lucruri
Intr-o proportie de 75% bine si restul de 25% rau