| deeaela a întrebat:

Daca nu var lasa parinti sa mergeti la revelion cu prietenu/prietena ce ati face?

27 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Cati ani ai?
Daca tot nu te lasa, incearca sa muti petrecerea la tine acasa, desigur daca te lasa ai taihee hee.
*-*

| deeaela explică (pentru SimonaNicoletaღ):

18 jumate, nu am cum sa mut petrecerea la mine acasa, sunt vreo 25 pers si nici nu m ar lasa sad.

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru deeaela):

18 ani si nu te lasa? Roagai foarte frumoss! Promitele ceva in schimb
*-*

| deeaela explică (pentru SimonaNicoletaღ):

Da nu stiu ce au sad, am iesit de cateva ori prin oras si acum cu revelionul mi au zis ca mi am luat lumea in cap si ca sunt nesimtita ca nu am respectsad, ma simt tare prost.

| Pitic a răspuns:

I.as asculta daca as stii ca nu sunt exagerati interzicandu, mi s anul merg.
uneori e bine sa ii asculti alte ori nu pentru ca uneori sunt mult prea grijulii si ne tin prea din scurt.
Ar trebuii sa faci ceva frumos pentru ei sa ii mai indulcesti sa te dai bine pe langa ei, spune-le ca nu bei alcool ca nu stai mult ca ii suni, prezinta.l pe prietenul tau, spune-le unde te duci cine mai vine, spune-le si u ca sunt numai persoane care invata bine. persoane educate,
insista muult

| deeaela explică (pentru Pitic):

Nu ii intereseaza prieteni mei, nu ii intereseaza ca le zic ca nu beau ( oricum nu beau). Il cun pe prietenul meu sunt cu el de 3 ani. Mi au spus ca nu ma lasa pentru ca vor ei sa mearga la un chef si daca nu stau cu soramea sta ei acasa insa stau si eu cu ei, nu plec nicaieri.

| Pitic a răspuns (pentru deeaela):

Deci e cam clara situatia, care problema, sora ta nu poate ramane cu bunicii, sau sa o ia si pe ea la chef e chiar asa mica?, hm gaseste o bona spune-le ca o platesti u,

| deeaela explică (pentru Pitic):

ARe 3 ani, bunici sunt si ei plecati si cica nu vor sa o lase cu straini.

| anss23 a răspuns (pentru deeaela):

Pai daca parintii tai vor fi plecati si tu trebuie sa ai grija de sora ta singura de ce nu iti chemi prietenul acasa la tine?

| deeaela explică (pentru anss23):

Nu ma lasa sa il chemsad.

| Idc12345 a răspuns:

As deschide o carte de gramatica

| deeaela explică (pentru Idc12345):

Pai asa sa faci tu de revelion tongue!

| Idc12345 a răspuns (pentru deeaela):

Nu am probleme de gramatica ca sa fac asta... Poate de literaturawinking

| TheAce a răspuns:

Probabil as tine revelionul la mine. Oricum, atentie la gramatica: v-ar nu varhappy

| deeaela explică (pentru TheAce):

Am probleme cu gramatica :-ss (am fost pleacata in Spania vreo 5 ani si am fost acolo la scoala) in fine. Nu ma lasa nici sa l chem pe prietenul meu la minesad, cum am zis si mai sus vor sa stau acasa cu soramea mea mai mica si sa mearga ei la un chef. Tu ce ai face?

| TheAce a răspuns (pentru deeaela):

Pai depinde. Cati ani ai?

| deeaela explică (pentru TheAce):

18 jumate!

| MinoreBay a răspuns:

I-as tachina pana m-ar lasa:d ca un robotel lasa-ma la revelion lasa-mabig grin

| fadnox a răspuns:

Dar nici nu se pune vorba de asa ceva, stau si ma rog sa ma lase acasa dar NU!

| Zeflemitoarea a răspuns:

Le-aş cere un abecedar, în schimb.

| Resurrection a răspuns:

Eu cum imi respect foarte mult parintii, le-asi respecta si decizia deoarece stiu ca au un motiv bun pentru a nu imi permtie asta.

| TheSmith a răspuns:

As chema revelionul la mine...nu as merge eu la revelion!

| para001 a răspuns:

Ii aduc acasa

| ny098 a răspuns:

Buna! Nici pe mine nu ma lasa!
Asa ca am decis sa chm niste prietene pe care nici parintii lor nu le lasa si facem la mine acasa!

| JohnnySiPunct a răspuns:

M-as inchide in baie si nu as lasa pe nimeni sa intre cand are nevoie.

| minciunica a răspuns:

Sincer,m-as infuria rau dar as lasa-o ca ei!

| deeaela explică (pentru minciunica):

Nu vor sa ma lase pentru ca am o sora mai mica si vor sa stau eu cu ea si sa mearga ei in alta parte sad. Prietenul meu zice sa merg cu el bunica la fel insa eu nu stiu ce sa fac sad sunt prinsa la mijloc sad.

Întrebări similare