Nu vor sa ma lase pentru ca am o sora mai mica si vor sa stau eu cu ea si sa mearga ei in alta parte . Prietenul meu zice sa merg cu el bunica la fel insa eu nu stiu ce sa fac sunt prinsa la mijloc .
I.as asculta daca as stii ca nu sunt exagerati interzicandu, mi s anul merg.
uneori e bine sa ii asculti alte ori nu pentru ca uneori sunt mult prea grijulii si ne tin prea din scurt.
Ar trebuii sa faci ceva frumos pentru ei sa ii mai indulcesti sa te dai bine pe langa ei, spune-le ca nu bei alcool ca nu stai mult ca ii suni, prezinta.l pe prietenul tau, spune-le unde te duci cine mai vine, spune-le si u ca sunt numai persoane care invata bine. persoane educate,
insista muult
Cati ani ai?
Daca tot nu te lasa, incearca sa muti petrecerea la tine acasa, desigur daca te lasa ai tai.
*-*
18 jumate, nu am cum sa mut petrecerea la mine acasa, sunt vreo 25 pers si nici nu m ar lasa .
18 ani si nu te lasa? Roagai foarte frumoss! Promitele ceva in schimb
*-*
Da nu stiu ce au , am iesit de cateva ori prin oras si acum cu revelionul mi au zis ca mi am luat lumea in cap si ca sunt nesimtita ca nu am respect, ma simt tare prost.
Eu cum imi respect foarte mult parintii, le-asi respecta si decizia deoarece stiu ca au un motiv bun pentru a nu imi permtie asta.
Buna! Nici pe mine nu ma lasa!
Asa ca am decis sa chm niste prietene pe care nici parintii lor nu le lasa si facem la mine acasa!
ksm1485 întreabă: