Depinde, daca este genul de golan poate va zice lol ce proasta e, dar daca e genul de baiat de treaba sigur se va simti foarte vinovat pentru asta, dar daca nu are nici o reactie inseamna ca nu o place absolut de loc si vrea sa nu mai aibe nici o treaba cu ea
Depinde doar de sensibilitatea lui sufleteasca. In mod normal orice persoana echilibrata si cu un comportament civilizat, va simti o oarecare "durere" sufleteasca chiar si in situatia in care nu este deloc vinovat. Acest sentiment absolut normal apare din compasiune.
Este destul de timida acea persoana
Din pacate nu timiditatea este de vina in astfel de situatii. Lipsa de atractivitate, de sentimente nefiind reciproca, rezulta ca motivele sunt cu totul altele. Dar am sa-ti spun un secret, o fata inteligenta niciodata nu va plange din cauza unui baiat care este incapabil sa-si dea seama ca da cu piciorul la ceva minunat fiindca nu o apreciaza la adevarata ei valoare.
Daca am trai in filmele americane, unde iubirea adevarata invinge mereu, da, poate i-ar pasa, dar in realitate nu cred ca ii pasa mai deloc.
Foarte posibil daca este o persoana sensibila si poate acum sta cu ea datorita acestui fapt ca sa nu o faca sa sufere iar.