| Pandix12883 a întrebat:

Daca o fata a plans pentru un baiat si el stie asta dar nu o place credeti ca s.a simtit putin vinovat?

Răspuns Câştigător
| cosmina23456 a răspuns:

Depinde, daca este genul de golan poate va zice lol ce proasta e, dar daca e genul de baiat de treaba sigur se va simti foarte vinovat pentru asta, dar daca nu are nici o reactie inseamna ca nu o place absolut de loc si vrea sa nu mai aibe nici o treaba cu ea

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde doar de sensibilitatea lui sufleteasca. In mod normal orice persoana echilibrata si cu un comportament civilizat, va simti o oarecare "durere" sufleteasca chiar si in situatia in care nu este deloc vinovat. Acest sentiment absolut normal apare din compasiune.

| Pandix12883 explică (pentru corbulalbrosu):

Este destul de timida acea persoana

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Pandix12883):

Din pacate nu timiditatea este de vina in astfel de situatii. Lipsa de atractivitate, de sentimente nefiind reciproca, rezulta ca motivele sunt cu totul altele. Dar am sa-ti spun un secret, o fata inteligenta niciodata nu va plange din cauza unui baiat care este incapabil sa-si dea seama ca da cu piciorul la ceva minunat fiindca nu o apreciaza la adevarata ei valoare.

| WaterDrop a răspuns:

Foarte posibil daca este o persoana sensibila si poate acum sta cu ea datorita acestui fapt ca sa nu o faca sa sufere iar.

| OldSoul a răspuns:

Daca am trai in filmele americane, unde iubirea adevarata invinge mereu, da, poate i-ar pasa, dar in realitate nu cred ca ii pasa mai deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa se simta vinovat?