Bună!
Întrebarea mea e de ce ar face un astfel de lucru în primul rand?
Sa dai poze nud cu tine unor persoane străine, indiferent de motiv, mi se pare absurd, dar mai ales periculos!
Nu știi ce se întâmplă cu acele poze și în posesia cui ajung. Pot fi folosite pentru a șantaj persoana respectiva, pot fi postate pe internet. Se pot întâmplă multe lucruri.
Acum întorcându-ne la întrebarea pusa de tine, fiecare unitate de învățământ are propriile reguli, însă cel mai adesea cred ca se va aplica scăderea notei la purtare, sau mustrarea!
Poate fi luata în calcul și exmatricularea, însă cum am specificat totul depinde de regulamentul fiecărei unități de învățământ!
Numai bine!
Depinde cum procedeaza diriginta/dirigintul sau directorul. Poate sa aiba nota scazuta la purtare sau mustrare scrisa sau verbal si chair si exmatricularea, dupa cum ziceam depinde ce masuri se iau.
Depinde de regulamentul școlii, oricum poate să îi fie scăzută nota la purtare.
O fată normală la vârsta asta nu ar face așa ceva. Astfel de poze ar strica reputația fetei.
E clar că fata respectivă nu realizează unde pot ajunge pozele intime cu ea și ce se poate întâmpla apoi! La 11 ani aveți preocupări de acest gen? Dacă nu apare un scandal pe tema pozelor în școală, fata nu va fi exmatriculată, atâta timp cât nu află prea multă lume despre asta. Atâta timp cât nu e șantajată cu pozele de colegii din școală sau de diverși indivizi, poliția nu va intervenii și nu va fi exmatriculată. Oricum în cazurile de genu, 80-90% persoane în cauză sunt șantajate și înjosite pentru fapta lor de a trimite poze de genu cuiva. Pozele se răspândesc rapid! Păcat că nu REALIZAȚI. Este și normal. La 11 ani, ar trebui să te mai joci cu păpușile!
anonim_4396 întreabă: