anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o fata pune un inel pe primul deget de la mana[cel mare], inseamna ca
e lesbiana?

29 răspunsuri:
| madamanu a răspuns:

Nu prea cred, astea sunt chestii de copii... impropriu spus de copii, adica copilaresti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu. Cine spune așa ceva?
Fiecare este liber/ă să pună inelul pe degetul care dorește de la mână.
Pa, pa.

| asya a răspuns:

Nu...si eu purtam mai demult...si imi placeau(imi plac) dosebit de mult baietii:X:X:X

| Brigitta a răspuns:

Si eu am auzit ceva de genul laughing Ca daca fata poarta nu stiu ce bentite in par nu stiu cum inseamna ca e lesbiana.
Nu cred ca sunt adevarate.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu laughing
astea sunt vorbe...si eu port inel pe degetul mare si nu sunt lesbianarolling on the floor

| buburuzaucigasa a răspuns:

Nu, cine te-a mintit? Nu conteaza pe ce deget ti inelul si eu port unul pe degetul mare dar asta nu inseamna ca sunt lesbiana.

| Silvia a răspuns:

Si eu port uneori inel pe degetul mare, si crede`ma ca imi plac baietii la fel de mult ca ciocolatalove struck [deci foarte multlaughing] big grin

| AndreeaDeea56 a răspuns:

Nu, nu-i adevarat.
Si eu port inele pe degetul ala uneori.
laughing

| psiholoaga a răspuns:

Doar daca inelul e in culorile curcubeului. laughing Sunt cateva simboluri prin care cei din comunitatea gay se recunosc, cel mai utilizat fiind curcubeul. Ar mai fi cateva, mai specifice, pe care le folosesc bisexualii si lesbienele.

| ubitzika a răspuns:

Nuuuuuuuu

thoamne daca ar fi chestia asta adevarata ar fi sa fiu lezbi si matusa mea e casatorita (cu un barbatlaughing) si poarta inelul pe degetl mare si nu e lezbianca

nu e adevarat poarta p ce deget vrei u

ti pup papawave

| dianka_4861 a răspuns:

Nu'i adevarat eu pot inel pe degetul mare si imi plac baiietii la maxim deci nu sunt lezbiana

| Anca a răspuns:

Psiholoaga, zi-mi ce culoare trebuie sa port ca sa induc lumea in eroare mwhaha. Nu-s lesbi, dar uneori vreau sa par ca sa scap de idioti mwhaha

| AndreeA_4571 a răspuns:

Nu! Ce nu are fata voie sa puna inelul pe ce deget vrea?

| AndreeA_4571 a răspuns:

Nu! Ce nu are fata voie sa puna inelul pe ce deget vrea?

| mariutza a răspuns:

Nu laughing eu am auzit k daca iti faci o a doua gaura in urechea dreapta esti lesbi...niste tampenii crede'ma

| white_2190 a răspuns:

Unde scrie lucrul asta?

| rosepassion a răspuns:

Nu... si eu tot asa purtam...si nu sunt lezbiana...

| abis a răspuns:

Daca o fata pune un inel pe primul deget de la mana, inseamna doar ca inelul sta mai bine pe degetul ala decat pe celelalte.

| SilverEyes a răspuns:

Nu. e o chestie copilareasca ca si cea ca daca un baiat isi pune cercel in urechea dreapta e gey.

| cristina88 a răspuns:

Nu, doamne fereste, inelele se pun unde vr si unde iti place, un inel nu determina orientarea ta sexuala!laughing

| Deea_1936 a răspuns:

Nu in nici un caz sunt vorbe din popor mie chiar imi place sa port inelul in acel loc

| ketty a răspuns:

Pai eu am apr pe toate degetele... inclusiv pe cele mari, si iti zic sigur ca nu-s lesbi.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, si asta nu e de ieri de azi, prin estul Europei dar se aplica si in vest. Deci ai grija daca porti, sa nu intrii undeva si ti sa se faca cu ochiul. Afli pe pielea ta daca esti mai cosmopolita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, si asta nu e de ieri de azi, prin estul Europei dar se aplica si in vest. Deci ai grija daca porti, sa nu intrii undeva si ti sa se faca cu ochiul. Afli pe pielea ta daca esti mai cosmopolita.

| Cryzy a răspuns:

Nu.Eu stiam dintr-o revista ca daca iti pui un inel pe degetul mare inseamna ca esti un om fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da! In estul Europei este o traditie in randul gaylor lezbienelor sa poarte inelul pe degetul mare!
deci daca nu stiti nu vorbiti va rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prostii.
daca vrei sa afli cum iti dai seama de o tipa ca e lesbiana, posteaza aici. o sa iti explic happy ok?

| ColourRun a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai nu ma inebuni? is chiar curioasa, hai qibatting eyelashes

| Giannis_Loupou_1975 a răspuns:

Yes and I am passionate about languages ​​gave women interested can contact me on facebook loupou giannis cypru Limassol