Nu prea cred, astea sunt chestii de copii... impropriu spus de copii, adica copilaresti...
Nu...si eu purtam mai demult...si imi placeau(imi plac) dosebit de mult baietii:X:X:X
Si eu am auzit ceva de genul Ca daca fata poarta nu stiu ce bentite in par nu stiu cum inseamna ca e lesbiana.
Nu cred ca sunt adevarate.
Nu
astea sunt vorbe...si eu port inel pe degetul mare si nu sunt lesbiana
Nu, cine te-a mintit? Nu conteaza pe ce deget ti inelul si eu port unul pe degetul mare dar asta nu inseamna ca sunt lesbiana.
Si eu port uneori inel pe degetul mare, si crede`ma ca imi plac baietii la fel de mult ca ciocolata [deci foarte mult]
Doar daca inelul e in culorile curcubeului. Sunt cateva simboluri prin care cei din comunitatea gay se recunosc, cel mai utilizat fiind curcubeul. Ar mai fi cateva, mai specifice, pe care le folosesc bisexualii si lesbienele.
Nuuuuuuuu
thoamne daca ar fi chestia asta adevarata ar fi sa fiu lezbi si matusa mea e casatorita (cu un barbat) si poarta inelul pe degetl mare si nu e lezbianca
nu e adevarat poarta p ce deget vrei u
ti pup papa
Nu'i adevarat eu pot inel pe degetul mare si imi plac baiietii la maxim deci nu sunt lezbiana
Psiholoaga, zi-mi ce culoare trebuie sa port ca sa induc lumea in eroare mwhaha. Nu-s lesbi, dar uneori vreau sa par ca sa scap de idioti mwhaha
Nu eu am auzit k daca iti faci o a doua gaura in urechea dreapta esti lesbi...niste tampenii crede'ma
Daca o fata pune un inel pe primul deget de la mana, inseamna doar ca inelul sta mai bine pe degetul ala decat pe celelalte.
Nu. e o chestie copilareasca ca si cea ca daca un baiat isi pune cercel in urechea dreapta e gey.
Nu, doamne fereste, inelele se pun unde vr si unde iti place, un inel nu determina orientarea ta sexuala!
Nu in nici un caz sunt vorbe din popor mie chiar imi place sa port inelul in acel loc
Pai eu am apr pe toate degetele... inclusiv pe cele mari, si iti zic sigur ca nu-s lesbi.
Nu.Eu stiam dintr-o revista ca daca iti pui un inel pe degetul mare inseamna ca esti un om fericit.
Yes and I am passionate about languages gave women interested can contact me on facebook loupou giannis cypru Limassol
ingerashpierduth întreabă:
Diorrus întreabă: