Pai eu cred ca da dar depinde ati poti da seama din mai multe aspecte de ex:cum te priveste cum ati vorbeste si u fa-o sa rada fi nostim asta e cel mai bine sa nu fi rusinos asta nu le place(asa eram si eu la inceput si asa sunt toti) invit.o la un suc dupa ar trebui sa ai ceri nru de tell in cearca sa stati cat mai mult impreuna sa fiti prieteni buni si apoi incepe sa o seduci
Probabil. Poate are o atractie fata de tine. Se simte bine in prezenta ta. Incearca sa te bagi cu ea in seama, sa vorbesti cu ea, sa ii marturisesti sentimentele tale si poate iese ceva. incearca :*
Da e posibil sa te placa sau doar te considera apropiat ca pe un amic. Dintr-un gest nu poti sa iti dai seama, incearca sa te apropii de ea si apoi vezi ce o sa se intample intre voi : * sper ca te-am ajutat
Cu siguranta te place, bine ai facut c-ai raspuns invitatiei.E un inceput promitator, bucura-te...
Poate fi un semn dar poti sa-ti iei si teapa cu astfel de faze. E bine ca esti perspicace dar pe viitor incearca mai putin sa dai tot felul de conotatii celor mai banale lucruri. Te-ai dus si ai stat de vorba cu ea, perfect, acum observa si alte semne si abia apoi poti sa-ti faci o parere clara. Ca pana la urma, poate doar voia sa vorbeasca cu cineva.
Depinde de ce alte semnale iti da. E posibil sa te placa, la fel de posibil este sa nu te placa.
Decat sa ocupe scaunul unul mai necioplit decat tine, a ales raul mai mic
Fassaie in continuare, vezi ce inseamna sa nu poti sa te aprinzi?