| LarisaCT a întrebat:

Daca sunt mai multi oameni care isi pun aceeasi dorinta in acelasi timp, se indeplineste mai usor?

76 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu e adevărat. dorințele nu se îndeplinesc pur și simplu. trebuie să muncești mult să le realizezi.

| RAY a răspuns:

Desigur ca nu ar fi culmea, daca 5 betivani isi doresc sa se ieftineasca baututra o sa se intample nu?

| neutrino a răspuns:

Daca dorinta se poate imparti la toti, atunci, da!

| Gonrax a răspuns (pentru RAY):

Daca 30 elevi nu-si mai doresc ora de mate, se intampla?

| RAY a răspuns (pentru Gonrax):

Matematica te ajuta in viata nu isi distruge sanatatea

suntserios
| suntserios a răspuns:

As fi castigat de multe ori la loto daca era adevarat

| AlleSss a răspuns:

Bună! Din păcate nu, însă ar fi totul cu mult mai simplu aşahee hee

| Mascatu69 a răspuns:

Cati ani ai sa ii mai pui drinte

| LarisaCT explică:

Hei!

Trebuie sa va marturisesc ceva: de fapt, eu nu exist, sunt doar un personaj fictiv din filmul "Lumea e a mea" ai fac parte dintr-o gasca de zile mari: Larisa, Florin, Oli, Aura si Ana.

Chiar daca eu nu exist, probleme mele exista.

Asa ca facem un concurs aici pentru voi, gagici si printi, sa ne ajutati sa le rezolvam si sa castigati o invitatie dubla la filmul nostru.

Premiera filmului se intampla pe 23 octombrie si vrem sa fiti alaturi de noi, asa ca o sa premiam cele mai marfa raspunsuri la ce intrebam pe aici. Concursul este valabil pentru toti cei care ne-ati ajutat pana acum si pentru voi care ne raspundeti in continuare.

Fiecare din gasca noastra de 5 pune la bataie cate o invitatie dubla care ajunge la cel mai misto raspuns si pe 21 octombrie aflati cine castiga. Dam reply in aceeasi zi la intrebarea respectiva cu norocosul ales prin www.random.org.

Pana ce rupem marile ecrane ne cunoasteti aici https://www.youtube.com/watch?v=yjqd42noZ88 si ne intalnim aici https://www.facebook.com/lumeameafilmul?fref=ts.

Hai la premiera in cinematografele din toata tara, pe 23 octombrie, sa vedem cel mai smecher film.
Pana atunci…
#caremirezolviproblemele
#vreiinvite

Regulament complet, aici: http://www.tpu.ro/blog/?p=5224

| LarisaCT explică:

Hei!

Trebuie sa va marturisesc ceva: de fapt, eu nu exist, sunt doar un personaj fictiv din filmul "Lumea e a mea" ai fac parte dintr-o gasca de zile mari: Larisa, Florin, Oli, Aura si Ana.
Chiar daca eu nu exist, probleme mele exista.

Asa ca facem un concurs aici pentru voi, gagici si printi, sa ne ajutati sa le rezolvam si sa castigati o invitatie dubla la filmul nostru.

Premiera filmului se intampla pe 23 octombrie si vrem sa fiti alaturi de noi, asa ca o sa premiam cele mai marfa raspunsuri la ce intrebam pe aici. Concursul este valabil pentru toti cei care ne-ati ajutat pana acum si pentru voi care ne raspundeti in continuare.
Fiecare din gasca noastra de 5 pune la bataie cate o invitatie dubla care ajunge la cel mai misto raspuns si pe 21 octombrie aflati cine castiga. Dam reply in aceeasi zi la intrebarea respectiva cu norocosul ales prin www.random.org.

Pana ce rupem marile ecrane ne cunoasteti aici https://www.youtube.com/watch?v=yjqd42noZ88 si ne intalnim aici https://www.facebook.com/lumeameafilmul?fref=ts.

Hai la premiera in cinematografele din toata tara, pe 23 octombrie, sa vedem cel mai smecher film. Pana atunci…
#caremirezolviproblemele
#vreiinvite

Regulament complet, aici: http://www.tpu.ro/blog/?p=5224

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce prostie rolling on the floor

| MissADEEL a răspuns:

Desigur. Însă există o rețetă pentru ca aceasta să se îndeplinească. Nimic nu se rezolvă doar bătând din degete... sau rostind ceva cu vocea minții. O rețetă de principii.
1. Se scoate rușinea din ingrediente. Fără nicio discriminare pentru surdomuți, gura se deschide și corzile vocale rulează o scurtă melodie. Cine a zis că, dacă spui dorința cuiva, nu se îndeplinește, mare fraier a fost! Să nu cumva să îl ascultați!
2. Căutarea e drum lung, dar clar nu te vei plictisi lovindu-te de experiență.
Cât timp cauți, nu îți încărca aiurea bagajul, aruncă poamele acre din ingrediente. În schimb, găsește-le pe cele mai bune și păstrează-le. Împărtăsește și altora ce ai găsit. Vei vedea că pasiunile voastre, nevoile și ideile se vor amesteca perfect în aluat și vor forma o fundație solidă în rețetă.
3. Acum știți rețeta. V-ați unit pentru a făuri un castel impunător de valori, țipete, hărnicie, soluții, documentare, creativitate, unire, ambiție și nu vă veți lăsa, veți ajunge cât de departe se poate.
Mulți vor încerca să vă distrugă castelul. Există posibilitatea. Există și posibilitatea de a nu asculta sfatul de la 2, și anume ați adunat poame stricate. Nasol! Nu suntem în Țara Minunilor și nici în Grădina Eden. Există totuși niște limite.
Dacă ești conștient că visul tău merită, împărtășește-l și cu alții. Vei găsi persoane care vor fi interesate în același lucru și, făcând echipă, fiecare cu talentul său, e realizabil. Filtrați visele irealizabile sau nocive de cele care garantează evoluția voastră în viață și se poate.
Ideile ne unesc. Visele ne fac să luptăm. Singur e aproape imposibil, mai ales dacă totul se rezumă la o superstiție stupidă. Cale ușoară nu există. Iar, dacă se poate, e ori o înselătorie, ori nu e ceva durabil.

| Mecumesetignoras a răspuns:

Nu, nu are nicio legatura!

| Radu284 a răspuns:

Nu stiu ce rost are intrebarea asta, daca esti personaj fictiv si nu te intereseaza raspunsul, dar daca chiar vrei un raspuns, eu cred ca da (in anumite conditii)

http://www.sheldrake.org/Articles&Papers/papers/morphic/morphic_intro.html

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns:

Pentru a ti se indeplini o dorinta trebuie sa crezi in tine ca poti si sa muncesti pentru acel lucru.

Exemplu: Daca vrei sa castigi un campionat sau vrei sa iei o nota buna

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Eu unul consider ca acest lucru difera de la o dorinta la alta.
Daca dorinta este una realizabila atunci probabil ca o sa se indeplineasca mai usor.

Sa zicem ca 30 de elevi nu vor sa dea test. Daca isi doresc toti acest lucru atunci pot incerca *toti* sa roage profesorul sa dea testul in alta zi.
Daca o sa se sustina reciproc atunci cel mai probabil dorinta le va fi indeplinita. Daca doar 2 elevi spun asta atunci nu se va intampla nimic.

Pe de alta parte exista si dorinte care nu se pot realiza sau care se indeplinesc doar cu noroc.

Nu conteaza atat de mult numarul celor care isi doresc asta cat efortul pe care acestia il depun in vederea atingerii acelui obiectiv.

Sa zicem ca avem 2 baieti care vor sa devina programatori.
Unul dintre ei o sa puna mai mult suflet in aceasta materie, o sa munceasca mai mult... si are sanse mai mari ca dorinta sa sa devina realitate.

In acest caz dorinta celuilalt nu mai conteaza.

Sa zicem ca esti un sportiv.
Ai milioane de oameni care te sustin, care isi doresc ca tu sa castigi.
Oare asta este de ajuns ca dorinta ta sa devina realitate?

Dorintele nu se indeplinesc asa... pentru a le indeplini ai nevoie de oameni care sa te sustina.

Totusi... chiar daca nu te sustine nimeni, dorinta ta nu este chiar de nerealizat! Speranta tot mai exista dar o sa trebuiasca sa depui mult mai mult efort in vederea atingerii acelui obiectiv.

Asa cum a spus si Neutrino, ca sa fii sustinut dorinta trebuie sa se imparta la toti. Nimeni nu o sa te ajute pe degeaba.

Este doar parerea mea. Succes!

ps: imi cer scuze daca am deviat de la subiect

| Nicullet a răspuns (pentru RAY):

laughing)))

| Gab77 a răspuns:

Logic ca nu

| Me4ever1 a răspuns:

Hmmm...hai sa vad. Eu vreau sa scriu o carte si imi doresc asta deodata cu toata clasa mea inclusiv profesorii. Cartea a mers si s-a scris singura? NU. Toata lumea isi doreste sa fie o persoana mai buna, toata lumea isi doreste sa nu mai existe boli. S-a indeplinit? NU. Pana nu muncesti cu adevarat pentru ceva si doar stai cu mainile in san, nu are cum sa se inplineasca. Vrei sa scrii o carte? Pune-te la lucru. Vrei sa fii o persoana mai buna? Lupta pentru asta. Vrei sa nu mai existe boli? Atunci nu mai polua si fi mai igienic, si fa-te si cercetator sau medic. NIMIC NU SE INDEPLINESTE DACA NU MUNCESTI CU ADEVARAT, retine asta.

| sofisis a răspuns:

Daca asociezi dorinta cu un fel de rugaciune, se spune ca da. Are mai multa putere atunci cand e colectiva.

| LarisaCT explică:

Buna,

Cei 5 castigatori ai concurului http://www.tpu.ro/blog/2015/10/15/regulament-concurs-lumea-e-a-mea/ sunt Dumitrescu_marius_1995, Corbulalbrosu, Margaux, Alexandra_Madalina_1990 si AliGab

Va multumim tuturor pentru participare si va invitam pe toti sa veniti in cinematografe, incepand cu 23 octombrie, la premiera filmului LUMEA E A MEA.

Castigatorii sunt rugati sa imi trimita un mesaj privat cu datele de contact pentru a putea intra in posesia invitatiilor duble la film.

O zi frumoasa!

| wannabe a răspuns:

Da, cel putin teoretic. Este vorba de legea atractiei universale. S-au efectuat diferinte studii ce au demonstrat ca daca un grup de oameni mare se concentreaza, meditand si dorind un anumit lucru prin rugaciune sau alte mijloace - creaza un camp energetic pozitiv in jurul acestora iar acel lucru se intampla. Sa nu ne gandim acum la lucruri imposibile. Depinde acum care este acea dorinta.

| aCek1ng a răspuns:

Nu are treaba. Nu prea ai sa vezi sa iti pui o dorinta si sa se implineasca de la duhul sfant.

Răspuns utilizator avertizat
| SNAKECOM a răspuns:

Scuz e ca iti spulber dorinta care o fi dar ele nu se indeplinesc dupa bunul plac, ca ai vazut o stea cazatoare sau ect... Daca vrei ceva munceste la el. happy

| Gumball2016 a răspuns:

Din păcate nu Larisa.

| mmTV a răspuns:

Nu!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru LarisaCT):

Nici eu nu exist, sunt omul din liftul tau.

| Bwah_Danny_1990 a răspuns:

Logic ca nu. Nimic nu vine gratis. Iti doresti ceva, faci tu sa se indeplineasca.

Întrebări similare