Opinia mea, din experiența de profesor sună cam așa: orice idee, firească și normală poate fi materializată sau îndeplinită dacă îți dorești cu ardoare să vezi ideea îndeplinită. Mai mult odată ce ți-ai pus dorința, trebuie ca efortul și energia să fie canalizate spre îndeplinirea acelei dorințe, și să nu renunțăm până când,, nu ne vedem cu sacii în căruță". Simpla dorință, oricât de mulți ne-am pune-o, rămâne la același nivel dacă doar ne-o spunem, dar nu facem ceva concret, faptic. Sper că am lămurit suficient. Citit ceva de Hill și Carnegie te-ar ajuta mult. La mine a mers (dorința încă din liceu de a fi profesor și azi asta sunt). Baftă!
Toata lumea isi pune sa castige la loto si nu castiga.Pentru visele noastre trebuie sa muncim noi...
În 2016 noi credem în dorințe, horoscop și Dumnezeu. Nu am ajuns prea departe, nu-i așa? Nu se va îndeplini nici dacă ești singura din lume care și-o pune, nici dacă ne-o punem toți oamenii de pe Terra în același timp!
Daca iti este utila, daca iti este benefica, continua sa iti doresti si sa crezi ca se va implini si dati interesul pentru a o face reala... cu siguranta cineva te va ajuta, si se vor altura mai multe persoane spre a iti face dorinta posibila. Si se va implini.
...dorintele nu se indeplinesc.Ce este in destinul tau se indeplineste...
Da fata mea, depinde, uite spre exemplu daca sunteti doi si formati un cuplu si va doriti foarte mult ceva amandoi se realizeaza. Si tu, daca crezi in ceea ce spui si esti sigura ca aia iti doresti, se intampla!
Dorintele se realizeaza si atunci numai daca o persoana isi doreste foarte mult dar trebuie sa simta in mod pozititv ca deja i s-a indeplinit trebuie sa simta fericirea ca deja o are si sa trimita zilnic ginduri pline de fericire catre ceea ce isi doreste.Si atunci se indeplineste.Mie imi functioneaza.
Pentru a ni se indeplini o dorinta, de multe ori trebuie sa facem si noi ceva, nu doar sa asteptam.
cherryessence întreabă:
Adrian4123 întreabă: