Baietii isi dau repede seama atunci cand ii placi, crede`ma.Acum...incearca sa stai mai mult in preajma lui si poate te va placea si el...
Bafta!
Pai arata-i asta prin comportamentul tau.Baietii isi dau seama foarte usor
-vb mai mult cu el, fi in preajma lui mai mereu, ajuta-l cand are nevoie de tine.Sigur isi va da seama
Totul este sa te iubeasca si el si restul vine de la sine, este simplu sa-i spui ceea ce simti pentru el fara sa pari ridicola. Daca are o prietena, te sfatuiesc sa-l uiti. Vrei sa te observe...intra in cercul lui de prieteni, participa la activitatile lor, vei iesi in evidenta cu ceva si poate te va observa... si-apoi 'om vedea.
Te duci il iei de gat.binenteles,dupa ce ai incercat tot ce ti-au zis cei de aici, mai ales @Encore care se chinie sa te scoata din timiditate si ii spui asa:¨Prietene, dupa ce am facut orice sa-ti atrag atentia sa observi ca imi place de tine.ca esti un baiat dragut.esti prost, sau te prefaci? ¨
Daca nu se preface. e...
De unde shty ca-s a mei? Oricum ieri mi-am reinstalat windows-ul si nu am alte poze numa astea sorry.
@Encore nu am crezut ca esti rautacios. Mersi pentru toti care au raspuns si care vor raspunde:*
Daca te place si are o atractie pentru tine totul va veni de la sine si usor usor fara sa simti el va fi primul care va face pasul spre prietenie, tu nu trebuie de cat sa fii in preajma
Pai daca este prietenul tau si il iubesti nu mai fi timida, mor de fetele care sunt timide, fi mai tupeista, ce crezi ca daca ii zici ca il iubesti o sa te bata sau o sa te injure sau sa rade de tine? nu o sa iti zic probabil si el ca te iubeste nu mai fi timida offff. App de ce ti-ai etalat cracii la avatar?
Hai ma lonelyshadow nu vreau sa crezi ca sunt rautacios cu tine vroiam doar sa te provoc sa nu mai fi timida , parerea mea timiditatea strica...
Prin comportamentul tau, fa-i complimente, da-te bine pe langa el, arata-i poze ca aceea care o ai la avatar
Depinde si de baiat daca isi da seama usor sau nu.Eu unul nu mi-am dat seama[sau cel putin nu eram sigur] pana nu mi-a zis ea . Dar asta poate pentru ca si eu sunt genul destul de timid. Oricum incearca sa ii arati prin mici gesturi, incearca sa iti invingi timiditatea, pentru ca ti-o zic din propria experienta, cu ea nu prea rezolvi nimic...succes >
Pai comunica cu el, fa'l sa inteleaga ca il iubesti .la un moment dat o sa'si dea seama ca ti la el .so. good luck!
In viata trebuie sa ai tupeu, nu sa fii timida...
Te duci la respectivul, si ii spui ce ai tu pe suflet, ce simti pentru el.
Daca nu v-a merge, ASTA E, viata merge mai departe, sunt n baieti
Poi vb si uh pe mess cu el la telefon si ii spui k vrei sa iesiti sa beti un suc si isi va da seama k il iubesti dar un lucru e sigur daca accepta inseamna k si el vrea sa iti spuna ceva k te place sau alte chestii vezi tu cum faci te descurci uh bafta si mult noroc
Hai sa-ti zic ceva :si mie imi place de un baiat ionut de la scoala si uh dk ai o prietena buna spune-i tot si e ii va spune ca tie iti place de el pentru ca eu asa am facut si ieri el a venit la mine si a zis ca ma place si sunt frumoasa si m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui
Datee si u pe langa el...bagate in seama... fai complimentee...si mie imi place de un tip care e mai golan .si sunt in aceias situatie k a ta
In primul rand nu ar trebui sa fii timida. Daca prin vorbe iti este rusine atunci prin fapte. Poarta-te cu el in asa fel incat sa-si dea seama de ce simti pentru el.Nu trebuie sa fii timida deoarece l-ai putea pierde acesta indragostindu-se de alta fata. Fa-ti curaj si spune-i in fata!:*