Cand vine vorba de cel mai bun prieten e bine sa lasi tu de la tine daca nu lasa el stind ca ai dreptate si gandeste-te ca ea a fost langa tine mereu indiferent de imprejurari ti-a dat un sfat cand ai avut nevoie tea sprijinit in tot ce ai facut si cel mai important te cunoaste cel mai bine
Bună! I-aş cere imediat scuze, deoarece e o parte din mine, ca să spun aşa. Întotdeauna încerc să nu o supăr deoarece nu cred că aş putea trăi fără ea.
Heii!
Daca ar fi vina mea, as vorbi cu ea si mi-as cere scuze. Daca ar fi vina ei, sa faca primul pas. Eu sunt cam orgolioasa, dar la treaba cu prietenii...
Bafta!
Nimic, ştiind că sunt o persoană realistă şi ţinând cont că orice s-ar întâmpla viaţa merge înainte în următoarele 5 minute sunt împăcat la loc, n-am de ce să mă consum că mă cunosc şi până la urmă sigur ne certăm din nimicuri nu chestii serioase.
O zi frumoasă!
Daca sunteti cele mai bune prietene nu puteti sta suparate una pe cealalta mai mult de 10 minute. In cazul meu, daca ne-am certa, nu ne-am simti bine si nu ne-am putea concentra la altceva pana nu ne impacam.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: