De ce vrei sa stie toata lumea? Vrei sa te 'mandresti' cu el? Eu iti recomand sa mai astepti o perioada.Cu timpul sunt sigura ca va fi ok si din partea lui.Asa eram si eu uneori:nu vroiam sa stie nimeni, dar apoi mi-am revenit. Poate este putin timid.Incearca sa vorbesti cu el, iar daca nu ai putina rabdare.O sa se rezolve cu siguranta in cateva saptamani.
Multa bafta :*
Pai singurul motiv care ar fi e ca ii e rusine cu tine! Dc nu discuti cu el, intreaba-l dc nu vrea?
Buna.
Si eu m-am aflat in situatia ta, dar era de comun acord sa nu zicem nimic.
La tine este cam nasol =||
Eu in locul tau i-as face o mica scena si l-as intreba de ce nu vrea sa afle altii etc.
Poti sa-i zici asa: Mai eu am de gand sa le zic prietenilor despre aceasta problema. Iti este rusine sau ce dracu', ma placi te plac...etc.
Infine e greu, dar faza e cand un baiat nu vrea sa afle nimic inseamna ca ii este rusine cu tine in public sau el nu este in stare sa tina o relatie, sau iti ascunde ceva
Multa bafta :*:* si fi tare :-x
Nu te injosi.
Exista o mica problema...:l-am intrebat dc nu vrea sa afle nimeni si a zis ca nu-i place sa stie cineva
Respecta-i dorinta daca il iubesti in destul de mult. Dupa un timp o sa vrea sa stie toti de voi, dar exista si partea ca el te place dar ii e rusine cu tine. sau cine stie
croissant întreabă: