Chiar poveste complicata, daca tu il placi doar ca pe un amic ti'as zice sai spui.ar fi putin amagit dar cu timpul i'ar trece. Daca il crezi mult mai apropiat decat un simplu prieten si i'ai descoperit "latura sensibila" ar trebui sa incerci...cine stie poate e alinare inimii tale "frante"...Incearca n'ai ce pierde;-)! succes!
Sunt intr-o situatie identica, dar la mine stiu sigur ca e doar amic. Daca i zici verde in fata sa-r putea sal ranesti destul de tare, incearca sa-l iei cu usurelul sa vezi ce gandeste, daca te place poti sa-i zici ca ai inima franta si acum ai nevoie de preitenia lui nu de dragostea lui.
Pai nu te poti forta singura sa il iubesti, iubirea vine de la sine! Eu nu am trecut prin asa ceva dabea am 12 ani dar. Totusi, daca nu esti indragostita de el, eu spun sa ii zici adevarul daca se da la tine. Daca in timp te vei indragosti de el, dupa aceea abordeaza-l tu!
Faptul ca cineva se intelege bine cu tine nu inseamna neaparat ca te place altfel decat ca pe o amica. Tu vei sti singura cand vei fi gata de o 'noua relatie'.
Incearca sa il cunosti cat mai bine posibil. "sa stii la ce il duce mintea", vezi ce fel de persoana e. apoi daca vezi ca merge treaba..ai putea sa fi prietena lui...si asa mai usor o sa uiti de trecut