| patriccccia a întrebat:

Daca v-ati pierede cea mai buna prietena nestiind motivul de ce ea nu mai vrea sa vorbeasca cu voi ce ati face? puppy dog eyes ca eu nu stiu ce sa facc?

Răspuns Câştigător
| Ioana128373i a răspuns:

Pardon. Am vrut sa zic ca daca este o neintelegere intre voi doua atunci explica-i ce se intampla si ca nu ai gresit cu nimic iar in cazul in care ai gresit cu ceva (chiar daca nu stii dar afli poate daca o intrebi) ar fi cazul sa iti ceri scuze si sa o rogi foarte frumos, cat poti tu de frumos sa te ierte. Iar daca e o prietena adevarata atunci te v-a ierta cu siguranta. happy

5 răspunsuri:

Pai incearca sa gasesti motivul pentru acea prietena care zici tu nu vrea sa mai vb cu tine si daca este cumva o neintelegere intre voi doua sau ai gresit tu cu ceva si ar trebui sa iti ceri scuze iar daca sunteti cu adevarat prietene bune ea pana la urma te v-a ierta.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

| dani33la a răspuns:

Dar daca nu are nimic cu tine? si pur si simplu nu aveti un subiect de vorbiere? te-ai gandit la asta? big grin

| dani33la a răspuns:

Cauta-ti alta prietena big grin ( BFF ) cel putin colega ta de banca... big grin

| patriccccia explică (pentru dani33la):

Seriooos? Asa dintr-o data nu mai vrea sa vorbeasca cu minee! Nici nu vrea sa`mi spunaa ce are cu minee! Ea nu stei cat am... ma roog lasa. big grin. dupa cate a zis ...mai ales cv pe facebook. rolling eyes. Lasa ` ca stie ea cum m`a pierdut :*. Mersi de ajutorr oricum :*winking