| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Daca vreau sa mananc cat mai diversificat ar cam trebui ca si atunci cand gatesc sa gatesc mai multe feluri de mancare nu doar unul singur? Adica vreo 2-3 feluri de mancare sa gatesc sau cum? Si maxim 2 3 zile sa mananc acelasi fel de mancare daca nu mananc si legume si asa? Sau cum ar fi bine sa fac? Daca nu prea mananc si legume sau salate samd

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu e nevoie sa faci mai multe feluri de mancare, e bine daca la fiecare masa schimbi meniul, si poate nu poti manca legume radacinoase dar poti manca varza, fasole, mazare, soia, si tot ce mai poti...

| VulpeaDinUmbra explică (pentru lpavel):

Adica la fiecare masa sa mananc altceva? Pai asta nu inseamna sa am mai multe feluri de mancare? Adica sa am de exemplu si paste, si orez, cartofi, de astea

| lpavel a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Da asta inseamna dar nu la o singura masa ca ai aduna multe calorii daca ai manca mai multe feluri la o singura masa! Mentionez ca este obligatoriu sa manaci asa, adica la fiecare masa altceva ca-ti da mult de munca dar asa e foarte sanatos...

| lpavel a răspuns (pentru lpavel):

Am vrut sa zic, ca NU este obligatoriu, este doar optional daca faci asa dar daca poti face asa atunci e foarte sanatos!