Hmmm. cauta pe net chestii de dezvoltare personala. exact asa : dezvoltare personala. Daca ti zicem noi texte o sa fie naspa fiindca o sa para ca te prefaci. Tre sa devii tu super. Sa t accepti asa cum esti si o sa vezi atunci O sa ai curaj sa ai propriile replici care p deasupra o sa fie si interesante.
Sa t porti intr un fel doar ca sa fii pe placul tuturor NU e o solutie crede ma am incercat asta pana acum si nu a mers. Asa ca m am hotarat sa fiu pe placul MEU si mi am dat seama ca exact atunci o sa fiu si pe placul altora. Pt ca oamenii ii apreciaza p altii care se respecta si care s accepta asa cm st Eu inca lucrez la asta dar deja e mai binee. Bafta:*
Concentreaza-te asupra lucrurilor marete si splendide pe care ai vrea sa le faci si creaza-ti inlauntrul tau imaginea persoanei capabile, loiale si utile care vrei sa devii si doar gandul acesta, adinc purtat in minte te va transorma in acea fata pe care o visezi-Gandul detine suprematia!
Bun.cred ca exagerezi putin ''sa ma placa toata lumea''. Eu una, cred ca trebuie sa fi tu insati, si sa nu-i lasi pe celalti sa-ti controleze intr-un anumit fel viata ( sa-i faci pe ei fericiti). Incearca sa te simti tu bine, alegandu-ti prieteni care sa ti se potriveasca.
Si eu sunt timida, si trebuie sa recunosc ca uneori nici eu nu ma integrez ff. bine intr-un anumit grup.Intre timp, mi-am gasit prietenii care mi se potrivesc si acum stiu ca nu trebuie sa ma comport intr-un anumit fel ca sa le fac pe plac.
Daca faci lucruri care nu-ti stau in fire, s-ar putea sa ai parte de situatii jenante.
Lasa la o parte timiditatea. textele amuzante iti vin pe moment.nu trebuie sa le inveti de la cineva deoarece nu esti tu insuti. Cu timiditatea nu ajungi nicaieri
softdeluxe întreabă:
Cr7adi întreabă: