Lol, efectul de slabire? Ala se numeste dieta & exercitii!
Photoshop trial.
Gimp free.
Cauta singura link-urile de download...Nu am chef sa ajut persoane care cauta "efectul de slabire"
Nu înţeleg de ce atâta obsesie pentru a arăta ca un băţ. Chiar dacă nu este pentru tine programul şi este pentru altcineva, tot stupidă mi se pare ideea.
Efectul de slabire? Nu gasesti asa ceva... dar incearca un photoshop (de pe fl / kickass ) crackuit
Haideti chiar nu ma intereseaza opinia voastra, eu am cerut doar programul si nu parerile voastre de prost gust!
Avem tupeu domnisoara wannabe pitzy huh? Daca pui o intrebare stupida TREBUIE sa fii umila!
Cel mai bine ar fi fost daca ai fi cautat pe google "efectul de slabire"...
Daca ai fi fost atit de destept pe cit te crezi nu raspundeai la intrebare! asa ca...
Ti-am raspuns la intrebare draga mea
Photoshop e cheia folosesti liquify pentru "efectul de slabire" Da ehhh, e mai usor sa punem intrebari stupide decat sa cautam pe google...
Dragul meu hai totusi sa nu exageram pe tema asta... nu-mi pasa daca tu consideri stupida intrebarea!
Okay,gata cu exagerarea/cearta.
Google: Photoshop
Intri pe site-ul lor, dai download trial, instalezi
Deschizi poza in photoshop, de la Filter alegi Liquify. De acolo poti folosi Forward warp tool sau Pucker tool. Pt ingrasare folosesti Bloat tool.
Dupa ce ajungi la forma dorita trebuie sa modifici background-ul pentru a nu lasa linii strambe care sa arate ca ai modificat poza in photoshop. Pt a indrepta liniile alea poti folosi Spot Healing Brush tool (avand bifat Content-aware)
A edita o poza nu e ceva foarte simplu. Daca vrei sa iti iasa perfect cam asa trebuie sa faci :)
Uite si un clip video, sa vezi ca tipa' aia face exact cum ti-am explicat
http://www.youtube.com/watch?v=DRlUe6Dr_oY