anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati-mi va rog vreo 20 de poze a unei fete dragute sa aiba undeva 18-19 ani imi trebuie urgent daca se poate nu conteaza cine ii pe poza important sa fie aceashi persoana in toate pozele nu uitati o fata draguta

10 răspunsuri:
| crissa20 a răspuns:

Cam greu sa gasesti o perosana dispusa sa-ti dea poze!laughing si depinde ce inseamna pentru tine o fata dragutatongue eu nu fac obiectul ca am 20 de anilaughing)

| Azµre a răspuns (pentru crissa20):

rolling on the floor parte interesantă e alta, fie vrea să zică că e gagica lui, fie face altceva cu ele.
Dar dacă l-ar duce capul ar intra pe facebook sunt atâtea profile nerestrictionate rolling on the floor poatel ua de acolo

| crissa20 a răspuns (pentru Azµre):

Da, dalaughing am mai intalnit d'astialaughing un amic de-al meu din copilarie mi-a zis sa ies cu el la suc sa-l vada fosta prietena cu cinevalaughing

| pettrea a răspuns (pentru crissa20):

Draguta inseamna frumushika mie imi trebuie de pe net cine imi poate da vreun sait de unde le-as putea scoate

| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Ai chef sa-i faci farse unui prieten de-al tau?

| pettrea a răspuns (pentru AtashiNoBakaDesu):

Da asa-i vreau sa-i fac o farsa si nu numai un priete da la toti prietenii mei

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate doar unul care vrea sa se razbune pe fosta va da pozele unui necunoscut sa faca cine stie ce cu ele

| Panda10213 a răspuns:

Ha? laughing) Daca imi spui pentru ce iti trebuie poate...smug

| crissa20 a răspuns (pentru pettrea):

Frumusica..frumusetea e relativa. poate tie iti place, dar altuia nu-i place! pe mine de exemplu unii ma vad frumoasa, altii ma vad ok, altii spun ca nu sunt genul lor...deci gusturile nu se discutatongue dar am inteles ce vrei sa spui!

| pettrea a răspuns (pentru crissa20):

Caroci ii paneatna cu voi toti daca puteti ajuta bine daca nu nu scriti degeaba