| uutigrgbc44 a întrebat:

Dau funda. Am facut tot felul de prostii grave la scoala in trecut. Nu conteaza acum ce, dar grav oricum pentru 13 ani. De curand s-a organizat o sedinta cu parintii dar ai mei nu au venit pentru ca nu au putut. Acum diriga îi cheama la scoala sa discute cu ei. Oare sa le zica de prostiile ce le-am facut? Faza e ca le-am facut acum vreo 2 luni deci putea sa ma ierte. Stau mereu cu grija de asta si incep nici sa nu mai iau note bune la scoala si sa ma bucur de mai multe chestii.

Răspuns Câştigător
| Iisus2002 a răspuns:

Părerea mea este că ar trebui sa nu le spui momentan dacă este așa și dacă le spune despre prostiile făcute, deși dacă spui că Diriga pare să fi uitat ar fi bine sa o lași așa și în caz că le spune sa recunoști și să îți asumi faptele...așa este cam cel mai bine...acum nu știu cum sunt părinții tăi și cum vor reacționa când vor auzi dar cel puțin la ai mei funcționa sa fiu după eu cel care își recunoaște greșelile și să promit că voi incerca să mă cumințesc sper că ți am fost de ajutor și că vei scăpa cu bine de aceasta frică

5 răspunsuri:
| Clytia a răspuns:

Da, e foarte posibil să-i spună. Acum nu ai altceva de făcut decât să-ți asumi vina și să-ți ceri iertare părinților tăi. Cu timpul o să uite. Mult noroc!

| Iisus2002 a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa le spui tu ceea ce ai facut ca atunci când îi cheamă la școală să nu mai stai cu frica că vor veni și te vor certa...e cel mai bine să îți asumi faptele pe care le faci...clar o sa le spună dacă îi cheamă la școală

| uutigrgbc44 explică (pentru Iisus2002):

M-am exprimat gresit atunci. Motivul nu este ca i-au chemat sa le spuna de ce am facut, ci sa le spuna despre ce s-a vorbit la sedinta. Diriga pare ca a uitat totul si se poarta ok cu mine. Nu stiu ce sa zic daca le spune si de prostiile facute. Ajuta-ma.

| uutigrgbc44 explică (pentru Clytia):

M-am exprimat gresit atunci. Motivul nu este ca i-au chemat sa le spuna de ce am facut, ci sa le spuna despre ce s-a vorbit la sedinta. Diriga pare ca a uitat totul si se poarta ok cu mine. Nu stiu ce sa zic daca le spune si de prostiile facute. Astept parerea ta.

| Clytia a răspuns (pentru uutigrgbc44):

Acum depinde și de dirigintă. Dacă ea e într-o dispoziție bună și așa, e posibil să nu spună. Eu zic să nu te mai frămânți atât! Uneori lucrurile se mai rezolvă și de la sine.