| MaTeOGG a întrebat:

DAU FUNDA
Buna. Am facut 15 ani si am realizat ca nu pot trece peste o fata. In vara am intalnit-o, ea era crushul meu eu al ei. Dupa cateva zile, au inceput sa ma placa si alte 2 fete. Nu stiam cum sa fac sa nu supar pe nimeni. Dupa altii mi-au spus lucruri despre crushul meu, iar eu m-am agitat si le-am indepartat pe toate dintr-o miscare. Sa zicen ca m-au iertat intr-un fel dar de curand am dat block acelor persoane deoarece ma tenta sa le privrsc activitatea, ceea ce imi facea mai rau. De atunci notele mi-au scazut, prietenii s-au indepartat. Ce ar trebui sa fac? Nu as vrea sa vb cu cineva, dar max in privat.

2 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Nu am inteles nimic. Ce vrei tu de fapt? Sa scapi de neliniste? Nu poti. Asa e dragostea. Sa te ierte toate fetele sau doar una anume? Din cate am inteles iti plac toate acele fete. Nu merge asa. Trebuie sa te hotarasti la una singura ca altfel le pierzi pe toate.

| MaTeOGG explică (pentru Lioana):

Nu m-am exprimat cum trebuie. Deci mi-a placut de prima fata pe care an specificat-o. Restul erau doar cunostinte. Nu stiu cum sa scap de nelinistea de. A nu mai prima. Nu am vrut sa le ranesc pe celelalte doua si am facut o chestia care le-a suparat pe toate.