| mamatatasibunica a întrebat:

Dau funda! Buna! Am o problema:sunt deja in clasa a 9 si nu mi-am facut prieteni.Am doar o singura prietena dar nici cu ea nu prea stau pentru ca este plecata in timpul vacantei.Cum as putea sa-mi fac prieteni? Eu ma consider destul de sociabila.Am incercat cu anumite persoane dar vad ca ma exclud si nu stiu de ce.Inteligenta sunt, draguta sunt, si nici nu ii barfesc pe altii pe la spate.Care ar putea fi motivul pentru care nu mi-am facut inca prieteni? Sau ce as putea face vara aceasta pentru a nu ma plictisi?

Răspuns Câştigător
| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Iti sugerez sa te implici intr-o activitate de voluntariat, intalnesti oameni noi, sau cursuri de formare personala sau, De ce nu? Sa incerci sa gasesti un sport de echipa placut pentru tine.Sau gasesteti un talent pe care vrei sa il cultivezi si mergi la o scoala de arte unde se fac cursuri in clase cu mai multi elevi.Sau aventureaza-te intr-o tabara de vara pentru. tineri.(asta daca te lasa mama ta)

5 răspunsuri:
| vaali13 a răspuns:

Fa ce-ti place frate,iesi si singura care e problema? fa-i o plimbare,mergi la un suc, stai pe o banca, mai vorbeste cu prietena ta chiar daca e plecata, nu consider ca e o problema, fii in continuare cum esti si fii sigura ca-ti vei faci si alti prieteni

Pai,cred ca e din cauza felului tau de a fii de nu ai prieteni.In general asta e principalul motiv nimeni nu te alege dupa cat de "draguta" esti sau cat de "inteligenta" oi fii, te aleg pentru personalitate, incearca sa vezi ce ii deranjeaza pe cei din jur la tine. Daca vrei sanse mai mari sa iti agsesti prieteni iti sugerez sa faci voluntariat sau sa te apuci de un sport de echipa.

| mamatatasibunica explică (pentru NoOrdinaryHuman):

De curand am inceput sa vorbesc cu niste fete si baieti si i-am intrebat pe toti daca ii deranjez cu ceva si toti mi-au spus ca sunt in regula asa cum sunt.Problema nu sunt eu.Cei superficiali sunt problema.

Niciodata sa nu zici ca tu nu esti problema.Nu stii niciodata ce defecte ai. Poate sunt ei superficiali dar atunci de ce ai vrea sa ii ai ca prieteni? Viata e lunga e timp sa iti cauti si prieteni buni dar trebuie rabdare si sa ii cauti mult.Ca ei nu apar hocus-pocus.

| mamatatasibunica explică (pentru NoOrdinaryHuman):

Si ce crezi ca as putea sa fac vara asta in afara de a merge la mare?