Poti sa il lovesti doar cu un deget, daca stii unde il poti lasa lat. Dar nu e indicat. Incearca sa fii totusi mai destept, pumnul e pentru cei care nu gindesc si actioneaza din instinct.
Stai cuminte, viteazule. Cine stie cum cade si se loveste? Si ai sa-ti termini studiile la puscarie.
Simplu îl țin de mana
Ții pe drk! In acele momente nu mai ai timp de asa ceva.
Copile, mai bine evită asemenea probleme, că iti strici viitorul.
Eu cred ca sunt sanse sa te bata mar, odata ce el este vizibil mult mai mare si mai puternic ca tine.
Violența nu e o soluție! Sa ți zic și de ce...
Daca,sa zicem chiar ai șanse,merita sa ai dosar penal pentru ulteriorioarele probleme?
Merita sa fii tu in pușcărie și să-ti strici viitorul în caz că moare?
Eu zic că nu!
Oamenii sunt foarte răi,mai ales adolescenții în călduri care se cred Dumnezeul tuturor!
Știu că e greu sa înțelegi asta,mai ales că ți se face o nedreptate,dar crede-ma,nu merita!
Să-ți mai zic ceva, un om deștept te face din vorbe, nu din bătaie și mai mult de atat, daca-l ignori și-l ignori constant, va vedea că nu-ti pasa și nu i se va mai părea interesant sa se ia de tine
Numai bine!
O fac cu cap și pot sa îl țin de mana
O faci cu cap? Nimic din ce povestesti tu aici nu e cu cap, copil-compot. Revino la realitate, nu suntem in Neanderthal sa actionam dupa legea junglei.
Cred ca ar fi mai bine sa-ti revii la realitate. Da-ti un pumn tie si vezi cat te doare, daca omul ala e mai mare ca tine -va simti mai putin. Cel mai avantajos este sa: incepi sa-ti intelegi sentimentele, de unde vin, ce te apasa exact, sa le procesezi si sa treci mai departe. Daca nu ai invatat asta pana la varsta de 13-16 ani (cand e permis sa postezi aici) atunci mai ai de invatat despre sentimentele tale. NU glumesc, vorbesc serios, daca tu ai gasit ca singura cale de a-ti rezolva frustrarea, problema prin violenta fizica atunci grow up a bit more.
Chiar este necesar sa acționați atât de imatur?
Violenta nu este o soluție, puteți rezolva problemele și discutând ca doi oameni civilizați. ( de multe ori cuvintele dor mai rau)
elena2312131 întreabă: