Eu cred ca sunt sanse sa te bata mar, odata ce el este vizibil mult mai mare si mai puternic ca tine.
Violența nu e o soluție! Sa ți zic și de ce...
Daca,sa zicem chiar ai șanse,merita sa ai dosar penal pentru ulteriorioarele probleme?
Merita sa fii tu in pușcărie și să-ti strici viitorul în caz că moare?
Eu zic că nu!
Oamenii sunt foarte răi,mai ales adolescenții în călduri care se cred Dumnezeul tuturor!
Știu că e greu sa înțelegi asta,mai ales că ți se face o nedreptate,dar crede-ma,nu merita!
Să-ți mai zic ceva, un om deștept te face din vorbe, nu din bătaie și mai mult de atat, daca-l ignori și-l ignori constant, va vedea că nu-ti pasa și nu i se va mai părea interesant sa se ia de tine
Numai bine!
Cred ca ar fi mai bine sa-ti revii la realitate. Da-ti un pumn tie si vezi cat te doare, daca omul ala e mai mare ca tine -va simti mai putin. Cel mai avantajos este sa: incepi sa-ti intelegi sentimentele, de unde vin, ce te apasa exact, sa le procesezi si sa treci mai departe. Daca nu ai invatat asta pana la varsta de 13-16 ani (cand e permis sa postezi aici) atunci mai ai de invatat despre sentimentele tale. NU glumesc, vorbesc serios, daca tu ai gasit ca singura cale de a-ti rezolva frustrarea, problema prin violenta fizica atunci grow up a bit more.
Chiar este necesar sa acționați atât de imatur?
Violenta nu este o soluție, puteți rezolva problemele și discutând ca doi oameni civilizați. ( de multe ori cuvintele dor mai rau)
Stai cuminte, viteazule. Cine stie cum cade si se loveste? Si ai sa-ti termini studiile la puscarie.
Ții pe drk! In acele momente nu mai ai timp de asa ceva.
Copile, mai bine evită asemenea probleme, că iti strici viitorul.
O faci cu cap? Nimic din ce povestesti tu aici nu e cu cap, copil-compot. Revino la realitate, nu suntem in Neanderthal sa actionam dupa legea junglei.
Poti sa il lovesti doar cu un deget, daca stii unde il poti lasa lat. Dar nu e indicat. Incearca sa fii totusi mai destept, pumnul e pentru cei care nu gindesc si actioneaza din instinct.
elena2312131 întreabă: