anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau Funda la persoanele care imi zice id lui Selena Gomez! Reala Selena Gomez!big grin fundita pentru ce-i corecti:].

8 răspunsuri:
| Melyssuka a răspuns:

Neaparat am sa cer webwinkingtongue

| AnneMarri a răspuns:

Fetiţo, presupun că ai în jur de 10 ani.
Ok. Hai să-ţi explic mai pe înţelesul tău.
Vedetele nu au id. În primul rând, nici nu au Yahoo! Messenger. În al doilea rând, folosesc site-uri gen Facebook, MySpace, Twitter, etc. În al treilea rând - presupunând că au id - crezi că chiar atâta minte nu au şi îşi postează id-ul pe internet? La fel ca numărul de telefon, care clar nu-l publică pe internet, la toţi fanii, ci îl dau numai familiei şi prietenilor apropiaţi. Crezi că au timp şi chef ca zilnic să fie atacaţi de fani? Gândeşte şi tu puţin.
În concluzie, nu vei face niciodată rost de id lui Selena Gomez. Cel puţin nu reala. Te asigur că sunt o groază de fani şi alţi oameni cu prea mult timp liber care vor să te păcălească (virgulă) că sunt Selena.

| Melyssuka a răspuns (pentru AnneMarri):

Domnisoara doamna ce-oi fi sa stii ca am 13 aniwinking pentru informatia ta si sa stii ca am id real a lui Demi Lovato fiindca i-am cerut web.Si pe a lui Justin Bieberhappy(Iam cerut web). Deci scumpo nu te pune cu minehappy nu sti nimic poate tu ai 10 ani sau 9 si Selena Gomez isi pune id pe twiter. dar n-am cont pe twiter sa vad deci cer persoanelor care au creier nu ca tinewinking

| Hellou a răspuns (pentru Melyssuka):

rolling on the floor)))
Fraiera mai esti.

| Melyssuka a răspuns:

Persoanele care isi bat joc le dau reporthappy

| AnneMarri a răspuns (pentru Melyssuka):

Mulţumesc de informaţie (aceea că ai 13 ani). Acum, te rog să reciteşti prima parte: "Fetiţo, PRESUPUN că ai ÎN JUR de 10 ani." Eu sunt domnişoară, am 15 ani.
Revenind, ai auzit de fake web? Şi eu pot să fac aşa, uite paşii: 1. îmi pac un id fals: justin_bieber; 2. traduc pe internet în engleză; 3. vorbesc cu tine, îmi ceri web-ul, ţi-l dau;
4. web-ul îl potrivesc pe un videoclip a lui Justin unde îşi şi mişcă buzele şi spun că mi-e sctricat microfonul.
Dacă îşi pune Selena id pe Twitter... asta n-o prea cred. Gândeşte puţin: dacă ai avea un milion de oameni interesaţi ce ai mâncat la prânz, ai avea chef în fiecare zi să le spui?
De persoanele cu creier. Toţi avem, doar că nu-l ştim folosi aşa de bine.
A, şi, încă ceva. Stai liniştită, nici n-aveam de gând să mă pun cu tine. kiss

| hannahana a răspuns:

Vreau sa ii zic lui annemarri ca si pe mine ma cheama ana maria si am 13 ani

| hannahana a răspuns:

Poate annemarri are 10 sau poate 1 an sunt de acord cu melyssuka bravo fato