Discuta cu el intre 4 ochi... spune-i ca desi tu apreciezi gesturile pe care le face, iti pare rau, dar nu iti place de el. Spune-i ca exista altcineva pentru tine si ca situatia dintre voi nu poate continua asa iti doresc mult success :*
Intrebare: Tu de unde esti pentru ca si eu trec a 6-a si am o colega in clasa care este in aceeasi situatie si dupa cum l-ai descris pe baiat pare sa fie acela din clasa mea. Deci?
Pai am fost si eu in situatia asta, eu am fost singura care se juca cu el la gradinita, singura prietena a lui. La scoala nu am mai vrut sa fim prieteni pentru ca era ciudat si acum e O.o (mai rau ca si mine, sta e grav). Nu am nimic cu el, dar incerca tot timpul sa ma prinda de mana, sa ma pupe ). Pupa si baietii. Ce am facut? L-am ingnorat sau i-am spus sa imi dea naibii pace. Dap, si el plange mai rau ca o fata cand nu primeste ceea ce isi doreste. Acum ne injuram, stiu a trecut mult, 5 ani dar el tot un enervant e. Acum fiecare cu treaba lui. El tot ratatul ala care este prost crescut si care injura iar eu ciudata clasei care sta la coltul ei si se face de ras cand poate, pff dragut nu?
I-am spus ca am si atunci a vorbit cu el caci chiar am avut si l-a amenintat si toate de-alea :p e cam aiurit