Nu ii da atentie. Bate-ti joc de ea daca se poate, spune-le colegilor cu subinteles cine e ea.
Pe viitor ai putea sa incerci sa scrii mai corect, nu esti pe messenger.
Si ce vrei, asta e.
Nu-ti convine transfera-te.
)))))))))Cat de aiurea esti.totusi chiar daca mi-ai dat un raspuns de tot rahat-ul m-ai facut sa rad.de scris, scriu cum vreau si cica transfera-te.dar u asa faci in viata cum vine o problema fugi de ea...vai de capul au daca o sa continui sa fi asa o sa fi luata la mijto.eu te-as sfatui sa nu fi asa fricoasa km vezi o problema sa fugi de ea ca asta nu ajuta k o sa dai de alta si dupa ce faci fugi ca disperatqa...
)))))))
Ce proasta esti.
1. Nu ma cunosti si nu stii ce fac si cum fac eu
2. N-am stat sa-ti citesc tot cacatul din intrebarea ta
3. Si ce ai vrea sa faci? Du-te si fa-i un blow job directorului ca sa o dea afara.
Hahhaha)))))) ce EPIC FAIL esti
Cica daca o sa continui asa o sa fi luata la misto ))))
Fai inteligento, iti trebuie putin creier ca sa intelegi ce am vrut eu sa zic.
Am fost ironica, spunand '' ce vrei sa faci, transfera-te'' e ceva gen '' n-ai ce face draguto! this is the life''
Eu fricoasaaa?
Maaaa fata cred ca facem schimb de roluri)))
Si esti cumva la liceu tehnic?
Gramatica ta lasa de dorit)
Isteato!
Auzi ma fata ma doare undeva ca nu mi-ai citit intrebarea.hai nu mai baga scuze din astea jalnice ca sa nu te faci de ras...da e adevarat ca nu te cunosc, dar sa stii ca poti cat de cat sa iti dai seama de km este o persoana din rasp ei. acum te dai mare si tare cu gramatica ta)))nu oi fi eu de 10 la romana dar sa stii ca prefer sa fiu asa decat o terminata ca tine...nu draga nu sunt la liceu tehnic sunt la colegiu national dar oricum nu stiu de ce mai stau si imi peird timpul cu o distrusa ca tineeesa ma pupi in c** fai terminat-o
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: