| AlexaaaBrt a întrebat:

Dau fundalove struck st a 9a si azi am aflat ca st in clasa cu o fosta colega din generala cu care am fost prietena cateva luni in a 8a pana sa-mi dau seama ca e o prefacuta.ideea e ca ea nu suporta cand ma vede cand iubitul cand vede ca ies cu prietenii pentru ca ea a fost f complexata pentru ca toti o faceau urata si misto de ea pana a inceput sa se dea curva(adica a inceput sa le zica baietilor chestii gen piz** mea e a voastra si din astea si ei pe la spate ziceau cv gen:aoleu ce proasta si urata e asta stau cu ea doar ca o bag in pat repede si dupa scap de ea).mrg si mereu se baga peste mine(imi zicea k vin si eu cand te vezi cu iubii, daca vrei il sun eu, cum ieseam cu cineva se autoinvita sau cica accidental se afla si ea acolo). dupa ce am vazut ca face asa o minteam si ii ziceam k stau i8n casa. daca ii inchideam ma suna ca disperata si imi trimitea msj si daca tot nu-i raspundeam suna pe nr parintilor si ma cerea la telefon..gasea ea cv.cand a vzt ca fac asa s-a dus la prietenii mei si zicea k cica nu ii sufar si tot felul de prosti k nu-s prietena adevarata.bine,ei fiind prieteni mi-au povestit ce nebuna e ea, dar s-a dus si la niste persoane care nu imi erau chiar prietene adica doar ne salutam si mai vbeam cate cv dar nu vroiam sa ma cert cu ele.si unele dintre ele au crezut-o la inceput ..mrg cu ele s-a rezolvat dar acum nu stiu ce sa fac atunci cand va incepe liceul si voi fi cu ea in clasa? daca ma apuc si le zic celorlalti nu stiu mi se pare un pic aiurea... daca ma iau de ea nu stiu daca o sa rezolv cv.chiar nu stiu ce ar fi cel mai bine sa fac:-s

Răspuns Câştigător
| DracusorImpielitat a răspuns:

Nu ii da atentie. Bate-ti joc de ea daca se poate, spune-le colegilor cu subinteles cine e ea.

4 răspunsuri:
| Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pe viitor ai putea sa incerci sa scrii mai corect, nu esti pe messenger.

Si ce vrei, asta e.
Nu-ti convine transfera-te.

| AlexaaaBrt explică (pentru Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

laughing)))))))))Cat de aiurea esti.totusi chiar daca mi-ai dat un raspuns de tot rahat-ul m-ai facut sa rad.de scris, scriu cum vreau si cica transfera-te.dar u asa faci in viata cum vine o problema fugi de ea...vai de capul au daca o sa continui sa fi asa o sa fi luata la mijto.eu te-as sfatui sa nu fi asa fricoasa km vezi o problema sa fugi de ea ca asta nu ajuta k o sa dai de alta si dupa ce faci fugi ca disperatqa...

| Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru AlexaaaBrt):

rolling on the floor)))))))
Ce proasta esti.
1. Nu ma cunosti si nu stii ce fac si cum fac eu
2. N-am stat sa-ti citesc tot cacatul din intrebarea ta
3. Si ce ai vrea sa faci? Du-te si fa-i un blow job directorului ca sa o dea afara.
Hahhaharolling on the floor)))))) ce EPIC FAIL esti rolling on the floor

Cica daca o sa continui asa o sa fi luata la misto rolling on the floor))))
Fai inteligento, iti trebuie putin creier ca sa intelegi ce am vrut eu sa zic.
Am fost ironica, spunand '' ce vrei sa faci, transfera-te'' e ceva gen '' n-ai ce face draguto! this is the life''

Eu fricoasaaa?
Maaaa fata cred ca facem schimb de rolurirolling on the floor)))

Si esti cumva la liceu tehnic?
Gramatica ta lasa de doritrolling on the floor)
Isteato!

| AlexaaaBrt explică (pentru Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Auzi ma fata ma doare undeva ca nu mi-ai citit intrebarea.hai nu mai baga scuze din astea jalnice ca sa nu te faci de ras...da e adevarat ca nu te cunosc, dar sa stii ca poti cat de cat sa iti dai seama de km este o persoana din rasp ei. acum te dai mare si tare cu gramatica talaughing)))nu oi fi eu de 10 la romana dar sa stii ca prefer sa fiu asa decat o terminata ca tine...nu draga nu sunt la liceu tehnic sunt la colegiu national dar oricum nu stiu de ce mai stau si imi peird timpul cu o distrusa ca tineeelaughingsa ma pupi in c** fai terminat-o