Poti sa faci liceul tonita, dar te sfatuiesc inainte sa iei legatura cu unl din profii de desen de acolo ca sa vezi daca ai sanse, pentru ca trebuie investiti multi bani in talentul tau daca e asa, trebuie sa te asiguri ca mergi la sigur, apoi da urmezi u facultatea dorita, ca designer de interior se fac bani foarte frumosi, pentur un apartament de 3 camere iti iei in jur de 1-2mii euro
Daca esti talentata si te atrage arhitectura cred ca vei avea succes oriunde nu te-ai duce! Principalu mergi inainte spre visul tau si vei reushi! Succes!
Bella eu sunt din judetul Suceava asa ca liceul a sa-l fac in judetul meu multumesc oricum pentru propunere!
Catalinxx la mine conteza foarte mult ce liceu voi face pentru ca daca aleg arhitectura va trebui sa fac neaparat liceul de Mate Info deoarece examenele de la facultatea de arhitectura sunt de pura matematica.
Daca ai talent de ce sa nu incerci, ar fi pacat sa il irosesti, arhitectura e ceva mai standart, zic eu, pe cind designul interior e ceva ce iti pune in miscare imaginatia, personal sunt o fire mai artistica si toate regulile care trebuie sa le respecte un arhitect m-ar sufoca.
Cristinuș24 întreabă:
misauratcuviata întreabă: