Pentru că pe ei doar atât îi duce capul...noua ne place că băieții sa fie rai și indiferenți atitudine de badboy cel puțin pe mine acest tip de comportament mă atrage... unii mai au in cap că dacă ajung sa investească sentimente vor suferi la un moment dat și decid să se retragă acum decât mai târziu poate iubesc pe altcineva poate nu au uitat o pe fosta
Eu nu am spus că nu sunt superficiala. Dar m-am saturat de toți barbati, care vor para duri, care se cred cei mai frumoși, nu nimeni nu e perfect. Voi vorbiți așa despre femei? Care va bateți joc de ele cum puteți. Nu spun că femeile sunt sfante nici pe departe, dar nu suntem toate la fel. Poate și eu putem sa fiu o c*urva și să îmi bat joc de bărbați. Din contra bărbați, și au bătut joc de mine cum au vrut ei. Dar acum mi-am dat seama că nu contează cum arăți. Contează să iubești din inima nu cu vorbe.
Honey fii calma ca eu nu mi-am batut joc numai generaliza ca nu ma cunosti, ca ai cunoscut travestiti care se dau barbati asta e altceva dar sunt si barbati care iubesc cu adevarat, eu cel putin as iubi o fata cu care mas intelege si daca neam place resiproc
Si fete seriose crede-ma, adica na nu cunosc eu multe dar asta vad
Ști unele fete chiar sunt ff serioase.dar Se găsesc ff greu la fel ca băieți
Sunt baiat serios, vrei sa ne combinam? Poate te cer si in casatorie cine stie .
Te roade invidia c.am primit funda bro?! Vezi că e boala grea și nu scapă ușor! Și când nu ai argumente te legi de limba romana mai ușor bro că nu.ti fură nimeni rația de paine
"Masacrezi''-OMG s-a reincarnat Einstein o sa.ti întind un covor roșu bro că tare" inteligent" ești! M.ai lovit la corazon nu mă mai mărit pentru că Einstein a spus asta
Eu, ca mascul, as putea intreba la fel pe femele: "de ce va bateti joc de sentimentele noastre?"
Si e destul de simplu: nu toti se potrivesc. Doi parteneri trebuie sa aiba MULTE lucruri in comun daca vor o relatie pe termen lung. Spre exemplu: sa zicem ca esti o fata intelectuala, diferita fata de turma de pitipoance ce o intalnesti la tot pasul. Ei bine, de aici stii si tu cum e treaba. Trebuie SI TU sa alegi tot un baiat intelectual care NU se joaca cu sentimentele tale, dar stii ceva? Nici macar nu alegi un intelectual, ci un "bad boy" plin de muschi si care se crede "smecher". Ei bine, deja stii ca e mare parte din vina ta ca ti-ai luat-o la bombeu. Baietii intelectuali NU SE CRED SMECHERI, NU SUNT PLINI DE MUSCHI SI CU SIGURANTA SUNT MAI SUFLETISTI.
Cum te tine Pământul ăsta nu știu..mai bine te.ar înghiți cu totul..parazitule,respiri aerul degeaba, numai te da "jmeker"cu mine bro că nici nu ești în stare să îți pui numele tau real și poza ta, te ascunzi in spatele unui anonim prost și cu multe frustrări
Pai cum sa nu jignești când un nobody vine aici cu vorbe nefondate de parcă m.ai cunoaște de.o viața...și nu mai repeta la nesfârșit tot ce.ti zic eu, stai calm...ai reușit să mă plictisești grav pe ziua de azi!
Baietii corecti, care spun ce simt si ce cred sunt in general respinsi de fete, fetele au niste asteptari induse cultural care nu pot fi satisfacute decat prin frauda. Asa ca baietii care vor sa aiba iubita pretind niste sentimente si niste trasaturi de caracter pe care nu le au, si nu le au pentru ca nu exista in realitate, exista doar in mintea fetelor. Asa ca, dupa ce isi gaseste iubita, baiatul are doua posibilitati: 1. Constata ca de fapt nu ii trebuie o persoana pe care sa o minta toata ziua, pierzand un timp pretios, doar pentru privilegiul de a se intalni cu ea, ca sa o minta in continuare, si se desparte de ea. Iar fata conchide ca si-a batut joc de sentimentele ei. 2. Constata ca iubirea bazata pe minciuna nu ii aduce nici o satisfactie, dar exista totusi un mod de a-si rentabiliza investitia, facand sex cu fata. Face sex un timp, se plictiseste si o paraseste. Iar fata conchide ca si-a batut joc de sentimentele ei.
anonim_4396 întreabă: