Pentru că pe ei doar atât îi duce capul...noua ne place că băieții sa fie rai și indiferenți atitudine de badboy cel puțin pe mine acest tip de comportament mă atrage... unii mai au in cap că dacă ajung sa investească sentimente vor suferi la un moment dat și decid să se retragă acum decât mai târziu poate iubesc pe altcineva poate nu au uitat o pe fosta
Fmm de copil avortat, da poza aia din profilul tău de unde pana mea e? Cred că dacă te.as avea în față în momentul asta te.as bate până te piși sânge bro distrusă e mă ta că nu te.a avortat când a avut ocazia dar ce sa mai din părinți prosti care nu au fost în stare să educe un frustrat care se îngropă singur bro fiecare pasare pe limba ei piere și să nu ne comparam noi doi că îți dă cu minus hai mars te.am scuipat!
asa e bro, adevarul e ca pe net toti avem tați ofiteri si mame profesoare care o ia la m.u.i.e zi si noapte dar ce sa mai imi imaginez ca nici macar nu-ti stii tatal..sa stii ca ti-as fi tata dar tiganul din fata mea a avut mai mult, te bag în *** ma-tii cu picioarele înainte ca sa-ti dau si m.u.i.e dupa aia. fgmmm de rasist obosit
Pentru ca o sa se casatoreasca intr-o buna zi si atunci isi vor incasa plata de-o sa le iasa pe nas...
Buna.
Sa stii ca nu toti baietii sunt la fel.Cei mai multi isi bat joc de fete deoarece se cred smecheri si superiori.
Pa, pa.
Deoarece din cele mai vechi timpuri barbatii au condus peste tot, au dus razboaiele, au ocupat functiile cele mai inalte si au luat deciziile radicale.
Istoria este dominata de barbati si poate din acest mod.
Pentru ca fetele nu cauta baieti cu care sa incheie casatoria; si pentru ca ele cred ca o relatie care nu are ca scop casatoria va merge asa din inertie. Iar cand nu mai e inertie toata investitia se duce de râpă: si sentimente, si timp pierdut, si bani, si multe altele.
Varsta adolescentei nu este pentru prietenii cu persoane de sex opus.
Dragostea este pentru oamenii maturi, care s-au deprins sa o folosesca si cu mintea, nu doar cu inima asa cum fac adolescentii.
https://www.viatasisanatate.ro/prietenie-cu-intentii-serioase
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Tu te auzi ce zici, "noua ne place că băieții sa fie rai și indiferenți atitudine de badboy", mai bine taci dq din gura si nu mai baga pe toti in aceeasi oala, normal ca isi bat joc de voi, doar na badboy, tu exact asta si ceri sa fie rai si sa-si bata joc de tine....va mai mirati ca de ce sunteti batjocorite.
anonim_4396 întreabă: