| dydy1992 a întrebat:

Dc nu se mai da nini la disney channel la 9:25
pe site scrie Nini: acum la tv
si nu e!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abia sunt la episodul 61 si nini are 128 episoade deci eu stiu ca la sfarsit se casatoreste nini si lumea afla de nico dar si mie mi-e or dar cred ca apare marti iisi rea programul chiar cand a luat pauza

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e dor de nini n-a mai dat demult de ce nu mai da?crying((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dece nu mai dati nini ca imi placea si le place chiar si la oameni mari?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a placut nini si imi mai place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

V-a aparea in luna martie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa stiti si voi NINI nu incepea doar la ora 21:25, Si in plus ce este scris sus nu este corect fiind ca inseamna ca este dimineata se scrie21:25 si incepea si la 22:00 s.a. fara suparare!

| oOAddYOo a răspuns:

O sa inceapa dar din martie ca acum si-au luat o vacanta intre sezoane... funda?

| oOAddYOo a răspuns:

Http://s2.bitefight.ro/user/bite/135402
intrati aici...:p va rog dati click

| gcata95 a răspuns:

Daca lua o pauza, il dadea de la episodul 1, cum face cu toate prostiile de la disney. M-am saturat mereu:episodul1!:daca s-ar face un concurs cu :spune toate serialele disney de la cap la cap le stiu pe toate ca de un 1 jumate, aceleasi prostii baga. Macar il dadea de la episodul 1 ca si de acele episoade mi-e dor.Baga rockerii aia prosti. Ce mai comedie! Pai Nni cand face tot felul de prostii si se deghizeaza in Nico nu e comedie? Sa se mai laude ei ca baga numai filme de comedie ca nu-i mai cred.Peste tot pe net se gaseste intrebarea:de ce nu dati? Pai baga Jonas la 20:00, apoi la 21:50 si il mai baga si la 23:10.De ce? sa nu pierdem niciun episod? La inceput il dadea numai sambata si duminica acum il baga toata noaptea.Nu pot sa inlocuiasca doua episoade si sa bage nini?

| SorinaStar a răspuns:

Am vazut ultimul episod pe Youtube si e foarte tare! Din cate am auzit eu va incepe in martie. Cred ca maine. Nu sunt sigura dar uitete la 9:45 poate va fi

| Jenna a răspuns:

Va reveni in martie!

| vanessa7anne a răspuns:

Habar n-am in program scrie ca este dar la tv nu si imi e dor sa ma uit...

| sHiby a răspuns:

Am gasit un link cre spune ca nini se va difuza din ianuarie:Dhttp://www.desene-animate-online.net/......ie_52.html funda daca e:D

Întrebări similare