| x2gk9r a întrebat:

De 4 luni si ceva nu am mai fumat deloc fiindca mam jurat in gand pe mama ca nu voi mai fuma niciodata si imi este frica sa nu se intample ceva mamei daca ma reapuc inapoi imi este foarte frica.
Voi ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"mam jurat in gand pe mama ca nu voi mai fuma niciodata si imi este frica sa nu se intample ceva mamei daca ma reapuc"

i se intâmplă că se enerveaază pe tine și probabil iți mai și trage vreo două după ceafă și apoi o s-o doară și mâna de la ceafa ta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

In locul tau mi-ar fi mai frica de ce mi s-ar putea întâmpla mie daca m as reapuca de fumat.

| regina20033 a răspuns:

Cred ca e evident ca nu trebuie sa te reapuci sa faci asta, mai ales când simți și tu ca se poate întâmpla ceva rău! Presimțirile au un strop de adevăr mereu, deci acționează conform gândirii tale. Trebuie sa-ți controlezi acesta nevoie de a fuma, cel puțin gândește-te la persoanele dragi, care pot suferi, dacă ți se întâmplă ceva de la groaznicul obicei de a fuma! Ele sunt cele care suferă cu adevărat când se gândesc în fiecare zi, ca viata ta devine din ce în ce mai scurta.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ca data viitoare sa faci "jurăminte "pe tine și nu pe altii.
Parere?
Bani aruncați aiurea pe pachete de țigări care îți distrug sănătatea.

| alexandradlr a răspuns:

Nu te mai jura dacă știi ca nu poți sa te ții. E foarte greu sa te ții de un jurământ mai ales când vine vorba de fumat.

| x2gk9r explică (pentru alexandradlr):

Crezi ca s-ar putea intampla ceva daca m-as apuca din nou((?