| ReZiSTorr a întrebat:

De anul trecut mi-a crescut par pe burta (am 16 ani si sunt foarte matur pentru varsta mea). Anul trecut nu mi-a fost asa rusine cu parul... insa iarna ce a fost, a mai crescut destul de mult. Si pe piciore. Oare sa-l dau jos (nu cu bigul ) ..cu ceva crema pentru chestie de asta sau sa-l las asa? Am vazut mult barbati 20+ care nu au pic de par pe burta si ei 100% se dau cu ceva sa nu mai creasca..Pe picioare ma gandeam sa-l iau cu masina de tuns.

7 răspunsuri:
| oVENsiv a răspuns:

Asta tine de preferintele personale., Sunt barbati care se epileaza si sunt care nu.
De pe picioare ar trebui totusi sa il dai jos daca devine deranjant, pe burta e ceva absolut normal, la fel cum o sa ai (daca nu cumva ai deja) pe piept.

| ReZiSTorr explică (pentru oVENsiv):

Pai asta e. ca am si mi-e cam rusine sa ies undeva asa mai ales ca vine vara..insa parintii mei nu ma lasa sa il dau jos ca imi spun ca doar fetele fac lucru asta

| FanulMeu a răspuns (pentru ReZiSTorr):

Minte invechita... asa spun si ai mei
fa ce vrei nu mai asculta de parinti atata pana la urma e corpul tau si ai dreptul sa faci ce vrei cu el mai ales ca nu se intampla nimic daca iti dai parul jos

| oVENsiv a răspuns (pentru ReZiSTorr):

Nu ar trebui sa iti fie rusine fata de nimeni cu parul de pe burta, si de obicei sportivii se epileaza pe picioare.
Incearca sa gandesti din perspectiva persoanei de care ti-e rusine: Chiar crezi ca o sa te judece pentru ca ti-a crescut par pe burta, lucru care se intampla tuturor baietilor?

| WaterDrop a răspuns:

Da`l jos, de ce ai vrea sa ai par ca un barbat normal? Nu te ingrijora isi vor da seama baietii rapid ca nu esti fata dupa ce vor schimba cateva vorbe cu tine.

| TeckTonik997 a răspuns:

Asa e la varsta aia. Mucosi de 1, 50m subdezvoltati atat fizic cat si intelectual se iau de cei care au crescut normal. Eu la 16 ani aveam barba completa. Fa ce vrei dar sa nu te dai cu lama si nu cred ca stii ce presupune si cum se simte o epilare cu ceara. laughing

| ReZiSTorr explică (pentru TeckTonik997):

Si eu am barba la 16 ani.