Ma bucur ca iti place la tara mi-ar placea si mie sa am bunici la tara.Atunci e un avantaj. Continua relatiile din satul buniciii si incearca sa devii mai sociabil cu ajutorul prietenilor. Sa te includa intre alte persoane sa iti prezite si alti prieteni de-ai lor
OOO si sa nu uit sa mentionez:
o fi din cauza ca nu sunt prea sociabil numai cu cine cred ca trebuie..asa sunt eu adica daca cred ca nu are rost conversatia nu imi dau interesul
Cati ani ai? Incearca sa le explici parintilor ca nu mai ai 7 ani cand te pasau lui bunii tu stateai fericit in natura jucandu-te prinsa si mai stiu eu ce cu vecinii si bucurandu-te ca bunica iti face placinta.Sunt constienta ca iti iubesti bunica dar inteleg ca vrei sa petreci timp[ul cu colegii tai.
poate fi un avantaj dar si un dezavantaj. Incearca sa le propui parintilor tai " un program" o saptamana da una ba sau odata pe luna cum va convine...
Un sfat iubeste-ti bunica cat mai e in viata
Inteleg ce zici, sunt clasa 7 iar cand voi fi la liceu o sa fie mai altfel, dar frate parca nu se mai suporta situatia, si colegi au facut picnic si cei de la bunica mda ma rog erau aia putin mai mari dar totusi ma simt mai bine acolo la bunica!
crezi ca ar fi ceva ca ar trebui sa discut cu mama?
Da, deci nu fug prin iarba si mananc placinte, dar lumea este mai calduroasa cu mine, fiind la tara o ajut la munca si dupa masa merg in sat ca toti baietii chiar si la sala cateodata! dar ma supara faptul ca eu sunt de vina daca ma gandesc bine..adica cred ca ar trebui sa devin mai sociabil!
patrizia696 întreabă: