Depinde daca vrei sa cumperi unul sau sa ti-l faci din piese. Ideea este sa ti-l faci cu procesorul foarte bun si placa video la fel. Sa zicem 30 de milioane.
Normal ca din piese ca daca il i-au asa abia gasesc un i3 la 30 d emil )) si cu banii astia imi bag i5
Depinde ce piese. pana acum eu am cumparat Pc-urile si am mai schimbat una alta, daca vrei unul ca lumea, sa zicem 40 milioane-50, asa ca sa rupa si sa iti mearga toate jocurile pe urmatorii 3-4 ani
Mai bine iti iei un laptop sunt mult mai ieftine si cu 30 de mil iei unul super bun.
Da ma nu meirta sa dai 50 de mil ce naiba iti iei masina de banii aia ) un i5 si o placa video de 1 gb 2 ajunge 8 gb ram si aia e
Aici ai zis-o in primul rand laptopul are ecranul mic gen 17'' cel mai mare in al 2-lea rand un laptop bun este foarte scump pai un procesor i3 este 15 mil pentru laptop iar pentru pc este 4 mic apoi in general laptopurile au placa video integrada si sa cumperi una te costa 10 mil una buna iar la pc e 4 mil deci nu compara un desktop cu un notebook
Daca tot ai comparat dimentiunile compara si cum se vede la laptop si cum se vede la monitor, la laptop se vede de 10 ori mai bine chiar daca e mai mic, am vazut un Toshiba cu procesor i7 si placa video n vidia (nu stiu modelul) de 2 parca la 28 de mil.
La mine se vede tipa am monitor de la Apple cu retina display de 27''' asa ca nici nu se compara cu laptopul
Unul bun ii 17
Uite link cu unu calumea http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/631254
pe bucati. funda?