Găina nu gândeşte. Nu a trecut strada cu un motiv, sau a trecut deoarece erau pe stradă boabe de porumb, grâu, sau ce mai mănâncă o găină, ori a speriato ceva.
Dacă e ceva mai în gluma:
-Că se plictisise pe acea parte, si dorea sa vadă ce descoperă pe cealaltă parte.
-Să cumpere S4.
Etc.
Pai, gandeste-te logic. De ce trece omul strada?
Vrea sa treaca de pe o parte pe alta.
Funda?
Ce raspunsuri retardate ) stiu ca a trecut-o si ii o gaina, deci nu pot sa gandesc de ce fac oamenii asta. am zis raspunsuri inspirate oameni buni...
Hmmmm...
Gaina a trecut strada pentru ca era prea prosta si nu stia ca, direct proportional cu al ei gol creier, un TIR o va calca si o va storci ca pe o lamaie.
Imi place de tine ai o privire de ansamblu mai buna decat prietenii nostri de mai sus s-ar putea sa primesti tu funda.
Pentru ca fugea de capcaunul care vroia sa ii fure oala cu galbeni luata din padurea de curcubeu
Prietene. Acest site, este un site documentar, pui intrebari pentru a fi ajutat, si pui raspunsuri pentru a ajuta. Nu pui intrebari la " prosteala " doar ca sa ai mai multe puncte. Si poate " oamenii astia ", cum zici tu, pun intrebari ca sa ajute, nu sa fie batjocoriti!
Stiu amice ca punem intrebari ca sa ne documentam dar chiar voiam sa vad cum gandesc oamenii, copiii, in general utilizatorii TPU... si cum ar reactiona la o intrebare ca asta, deci tot un fel de documentare ii si asta... unele raspunsuri chiar mi-au placut si de aia am zis ca dau si am si dat funda. daca viata asta ar fi doar serioasa nu cred ca ar fi ok.
si chiar mi s-a parut interesant sa vad ce o sa raspundeti. chiar m-ati ajutat. Multumesc
Maxim_Simona_2000 întreabă: