Cam da aasta e evolutia moderna, pentrui ca oamenii din ziua de astazi nu stiu sa aprezieze nimic si pe nimeni.eu sunt un fel de om serios, si nu imi place sa fiu :retarded: ci foarte serios. am observat si eu ca multi stiu sa faca glume cat si proaste si jignitoare care asta face majoritatea dar rare sunt cele serioase si haioase.sau fac glume cu tenta sexuala
Mie imi pare rau ca nu eram si eu asa cand eram mai tanar
Cred ca am ratat multe datorita seriozitatii mele, adic hai, seriozitatii in general, ca, cu unele persoane eram dement ce e drept, dar in general ramaneam sobru, cel putin la exterior.
Am fost normal, nu am fost nici cuminte dar nici pericol public, mi-a fost bine asa, dar totusi, parca am unele regrete ca nu am profitat mai mult de aceasta perioada.
Oricum e o perioada frumoasa adolescenta si trebuie sa te bucuri cat mai mult de ea, macar iti raman amintirile de neuitat.
Eu sunt în extrema cealaltă. E destul nașpa uneori, dar așa sunt eu. Mai bine e să te distrezi, să te bucuri de adolescență; desigur, și seriozitatea trebuie adoptată atunci când trebuie.
Și nu sunt numai adolescenți "retarded". Caută mai bine.
Aceasta este doar opinia ta pe care sincer, nu ti-am cerut-o si chiar nu-mi pasa de ea, de ce? Pentru simplul fapt ca nu ma cunosti.
Dar tragi concluzii pripite doar pentru ca raspunsul nu este pe placul tau, iar cand postezi o intrebare, iti asumi acest risc.
Cum in relitate nu toti sunt de acord cu tine, asa este si aici.
Asa pot si eu sa afirm ca esti doar un frustat, inadaptat, evitat de societate care incearca sa cerseasca compasiune aici, care are nevoie de o confirmare ca ceea ce face el este bine si sa dea vina ca ceilalti sunt defecti.
Asa ca, te rog sa te gandesti de doua ori inainte sa te pripesti la a trage concluzii, ca ce faci tu acum poti sa primesti de doua ori mai rau inapoi.
Sa nu mai spun ca totusi, nu ai varsta mea, deci mai ai putin de crescut pana sa realizezi daca am avut sau nu drepate.
"Nu regret nimic din ce-am făcut în viață, în schimb regret tot ce n-am făcut."
O sa vezi peste timp ca vei ajunge la aceasta vorba.
Profită de perioada în care nu li se impune să fie serioși. Nu-i încadra pe toți în aceaș categorie doar pentru că majoritatea sunt neserioși. Sunt imaturi, vulnerabili emoțional, instabili mintal. Devin falși pentru că dacă ar spune ce simte ceilalți le-ar exploata sentimentele. Uneori să fi adolescent înseamnă mai multă suferință decât un om cu o boală incurabilă. Uneori tot ce primează este de ați apăra ce mai ai după ce alții au călcat în picioare ce-ai avut. Adolescenți nu sunt ascultați (nu sunt doar imaturi, au gânduri, sentimente), ei trebuie să asculte de cei mari. Viața merge mai departe indiferent de cum percepe o persoană ca fiind rău sau bine.
Ey, nu-i băga pe toți în aceeași oală. Nu sunt toți la fel, asta-i clar. Există exemplare și exemplare, caractere și caractere.
E vorba de anturaj și de acel "spirit de turmă" de care se țin, destul de mulți. Unii în direcții bune, alții în direcții proaste.
Problema ta e că n-ai căutat unde trebuie.
So, wait for it. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi.
"De ce adolescentii sunt asa falsi?" - daca tot bagi toti oamenii in aceeasi oala, nu uita ca si tu esti adolescent.
Nu e mereu momentul sa vorbesti ceva serios. Fa o gluma, zambeste si gusta din viata.
"Cam da aasta e evolutia moderna, pentrui ca oamenii din ziua de astazi nu stiu sa aprezieze nimic si pe nimeni" - din nou, nu baga toti oamenii in aceeasi oala. Nu e nimeni de vina ca tu stai cu persoane care nu-ti plac.
"glume cat si proaste si jignitoare care asta face majoritatea dar rare sunt cele serioase si haioase" - glume serioase? Cum poti face o gluma, fiind serios?
"sau fac glume cu tenta sexuala" - te plangi de oameni ca fac glume, dar tu inca vezi sexualitatea ca un subiect tabu.
Esti ipocrit rau. Problema e la tine.
Daca tu ai ajuns la vorba asta, atunci eu cu siguranta nu voi ajunge.O zi buna sa ai! Si nu mai vorbi pentru ca nu are rost, daca gandim diferit atunci cel mai bun lucru e sa evitam vorba.
FlorinGwin întreabă: