Depinde de situație.
Dacă prietenul tău îți confundă numele înseamnă că are pe alta
Adica din nepasare?
Nu ai cum sa confuzi un nume daca cunosti bine persoana
Pai si daca persoana vroia sa vb ceva cu o fata si locul numelui ei a zis numele meu?
Se mai întâmplă și cazuri în care să fie vorba de o simplă confuzie.
Pentru ca vorbea cu tine, dar se gandea la fata care i-a pronuntat numele.Dar se mai spune ca acea persoana care i-a pronuntat numele o vorbea.
Pur si simplu din neatentie.Nu stiu dc unele persoane se supara cand cineva le incruca numele odata...adica si mie mi se mai intampla ca pur si simplu din neatentie sa-mi scape alt nume.
Pentru ca nu-i atent!
Confuzia este posbila la toata lumea, indiferent ca-i vorba de nume, figura, casa, adresa sau orice altceva, din lipsa de atentie!
Pai si daca persoana vroia sa vb ceva cu o fata si locul numelui ei a zis numele meu?
Se gindea la mine?
- neatentie
- confuzie
- crede ca acela e numele ei
- e cu capu' in nori
- e distrat
- cunoaște o mulțime de fete si nu-i pasă dacă le mai încurcă numele
- se gândeste prea des la fata al cărei nume il pronunță (rar)
- e puțin beat/drogat/obosit, somnoros (nu gândește coerent ce vorbește)
Dacă ti-a pronunțat numele in prezenta altei fete, nu te umfla în pene. Știi vorba aia... pasărea mălai visează.
Fiindcă nu ti l-a pronunțat noaptea, în timp ce visa frumos sau in timp ce era in "acțiune" cu alta.
Nu,tu i-ai pronuntat numele sau vorbeai despre el.
Pai si daca persoana vroia sa vb ceva cu o fata si locul numelui ei a zis numele meu? Plud țin sa mentionez ca nu ar cum sa fi incurcat numele ca o cunoaste
Se gindea la mine?
Daca se gandeste la alta persoana sau daca nu o cunoaste bine, e normal sa mai confunde numele.
Pai si daca persoana vroia sa vb ceva cu o fata si locul numelui ei a zis numele meu? Plud țin sa mentionez ca nu ar cum sa fi incurcat numele ca o cunoaste
Se gindea la mine?
Sunt sanse sa ma placa
De exempul el vorba cu tine, iar persoana careia i-a pronuntat numele vorbea despre el si i-a pronuntat numle.De aceia el a incurcat numele.
danahh întreabă: