anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce atatia zic ca sa nu te combini cu vreo fata de la tine din clasa? Adica ce e asa rau....chiar nu inteleg... putin ajutor please.
Din toamna voi incepe liceul

8 răspunsuri:
| Justme1997 a răspuns:

Pentru ca cel mai probabil o sa se sfârșească penibil in 2-3 luni si dupa nu o sa mai vreti sa va vedeți in fiecare zi încă 3 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Justme1997):

Prietene, nu stiu cum sa-ti spun asta, dar parintii mei au fost colegi de clasa la liceu...

| Justme1997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista cazuri foarte rare, adevarat.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Daca esti un ratat probabil n-ai vrea sa fii intr-o relatie cu cineva din aceeasi clasa pentru ca o sa fiti amandoi ridiculizati si facuti de r*hat. Sunt multi oameni carora le place sa rada si sa-si bata joc de cei mai timizi si mai slabi, pentru ca nu-i duce capul de mai mult. Ai vrea sa ai o prietena din aceeasi clasa in contextul asta? Daca nu esti respectat de ceilalti, nu cred ca merita.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Eu unul nu am vrut relații in liceu deci n-am cum sa spun din proprie experiență, dar o sa îți zic ce am văzut la alții. Tre sa fii respectat ca să nu se lege astia prea tare de tine, după daca relația aia nu tine si va certati urât o sa îți fie mai greu sa treci peste, pot sa bage colegii de clasa strâmbe între voi, poa sa te faca gelos cu alt coleg etc etc. Îs atâtea variante. Eu unul nu recomand o realtie cu o colegă de clasă.

| RAY a răspuns:

Tu combinate cu ce isi iese

| OldSoul a răspuns:

In general, pentru ca in cazul unor despariti iti e greu sa dai de aceea persoana, ba chiar exista posibilitatea sa-ti dezvaluie din secrete, sa-ti scoata vorbe si chestii de acest gen.

| deadhoe a răspuns:

Ca o sa te plictisesti imediat de ea daca o vezi 6 ore mereu