Plinute nu inseamna graseCele grase nu au noroc in dragoste
Dar cele plinute au Baietii prefera sa stea cu fetele mai plinute decat sa stea cu o fata care daca vate vantul o i-a pe sus
Exempu: Eu (112 kg, 185cm) si Andrei (55 kg, 170cm)... Baieti asa de felul nostru, ne mai uitam pe strada dupa cate un fund, dupa cate o fata, o treaba, o aia... Care-mi plac mie lui i se par grase (vai, ba... ce sa fac cu aia? ma rupe daca se suie pe mine) si viceversa... care-i plac lui, mie mi se par scobitori, adica... na n-ai pe ce sa pui mana, n-ai ce sa iei in brate ca se rupe. na, si asa mai departe... Plus ca de obicei cele mai plinute is mult mai de treaba, am intalnit acum in ultimu proiect din Turcia o fata la vreo 19 ani destul de plinuta... Pot sa zic ca ea facea atmosfera, canta, era cea mai de treaba, cea mai tare... Niciun fotomodel cu tate mari nu face cat face persoana aia.
Si in materie de siluete exista o moda, o exigenta estetica. A existat si moda "grasa si frumoasa", dar ea a trecut.Printre cei care au epuizat-o a fost si Rubens.
Pentru ca majoritatea baietilor le place sa iasa in lume cu "fotomodele" adica cu fete care arata bine fizicDar nu te ingrijora, nu toti baietii sunt la fel unora le plac fetele plinute, au si ei gusturi diferite la fel ca noi
Pai plinute sau grase nu e tot aia
plinute sunt fetele care au cateva kg in plus si care cred ca sunt mult mai apreciate de baieti decat cele slabe...
Raul364 plinuta inseamna 2-3 kg in plus... Mie imi plac fetele plinute! adica sa ai nene pe ce pune mana ...cum este sa strangi in brate o fata cu niste forme de invidiat? dar o scandurik? raul draga ai vazut tu fete slabute cu forme?
Doar stii cum sunt baietii in ziua de azi...intai se uita la,, ambalaj". o sa iti gasesti si tu dragostea nu iti fa griji
Plinute...frate...ori grasa ori slaba nu plinuta daca are 2, 3 kg in plus nare nimic daca are kg in minus foarte bine
Pai de ce ar fi interesati? de ce le ar placea o tipa careia i se cunosc straturile de grasime de pe burta prin tricou? de ce le ar placea o tipa careia.pantalonii mai au putin si pocnesc pe ea? de ce le ar placea o impatimita a shaormei? de ce i ar placea cuiva sa iasa cu o lenesa. care nu si da interesul sa faca putina miscare si sa recurga la un regim pentru a nu mai fi "plinuta"?
Asta in romania.in afara plinutele nu isi gasesc iubirea asa greu.si daca ai observat ca toate ajung mai plinute si foarte putine raman slabe... aaaaaaaa mai raman slabe si curvele
Eu am fost raul. Si din greseala am dat un raspuns anonim. Sincer, nu-mi pasa mie daca iti plac sau nu plinutele ceea ce vroiam sa iti zic e ca nu sunt neaparat plinute pentru ca mananca shaorma sau tot timpul la fast-food. Intelege asta ca uneori chiar nu au nimic de facut. Si nu, nu is mai "smecher". Lamurit?
Plinute? Doamne fereste apara si pazeste ...nu inteleg de ce se ingrasa sau de ce nu fac ceva sport daca tot sunt asa...nu e mai bine sa ai in dreapta ta o fata draguta salbutza etc.(stiti la ce ma refer)decat o balena? zau asa doar tigani aia de manelisti cu bani cu fite sau pitipoancele care se considera frumoase desi sunt moarte in vacanta balne, strambe...etc. dar nu mai zic nimic (sa nu te superi de mine daca am spus ceva de gusturile tale)
Aloo anonimu...prima data inregistrarea apoi logarea si apoi comentariile ok? si nu esti tu mai,, smecher,, daca imi zici mie sa nu imi mai placa alea slabute si sa imi placa balene ok?
Sunt baieti carora le plac fetele plinute, iti spun asta pentru ca eu sunt o fata plinuta si chiar exista doar ca poate nu ai dat tu de ei
Nu stiu... eu sunt slabuta... chiar vreau sa ma ingras vreo 5 kg. Am prieten de... wow 3 ani deja si el spune ca prefera slabutele decat plinutele... Probabil e ideea aceea ca DACA esti mai plinuta dai jos kg foarte greu, dar DACA esti mai slabuta... ai timp sa te ingrasi ) fiecare cu gandirea lui
De obicei fetele plinute sunt mai vesele mai cu simtul umorului....si depinde de gusturi de baiat daca este doar plinuta si nu este grasa e k
Plinutele au mai mult sucess in dragoste si la ele dragostea este adevarata si de lunga durata, deoarece la una slaba baiatul se uita la amalaj sa fie frumoasa, sa aiba o figura superba sa il invidieze prietenii si sa se **** bine dar dragoste nikkk, pe cind cele plinute sunt iubite cu adevarat pentru tot ce reprezinta si cele plinute se socot si mai inteligente iar cele slabe mai mult curve ca le **** si dracu si lacu si la urma cauta maritate
Nu alegem de cine ne indragostim. Poate un barbat care toata viata lui a umblat dupa fotomodele de 90-60-90, la maturitate se indragosteste de o femeie mai plinuta, dar care are nenumarate alte calitati(inteligenta, iubitoare, intelegatoare, sincera, de nadejde...)
Nu poti generaliza.Nu poti spune:n-o sa ma indragostesc niciodata de un blond, sau de un grasan, sau de un pitic... fara sa filozofez, sunt multe alte aspecte mai importante decat fizicul.
Eek, esti nebun? Crezi ca toate fetele care sunt plinute poarta tricouri stramte incat sa se vada tot? Crezi ca toate fetele plinute isi iau pantaloni cu 2 nr mai mici? Crezi ca toate fetele care sunt plinute mananc doar junk-food? Crezi ca toate fetele plinute sunt lenese? raul364: si tu esti nebun.
Ati auzit careva dintre voi ca depinde de metabolismul fiecareia ingrasarea? Nu e necesar sa manance in fiecare zi cate o shaorma sau orice altceva de genul pentru. a fi plinuta/grasa. E pur si simplu in genele ei sa fie plinuta. Si voi n-aveti de sa condamnati asta. Ori, blame God!
Sunteti nebuni.
Aici ar trebui sa puneti intrebari de genul"scandura sau balena" si "slaba sau plinuta"? pentru ca mereu se confunda slab cu forme perfecte si plinut cu balena.si app. oare chiar iti creste sau iti scade increderea in tine cand vezi niste raspunsuri de la niste FETE in mare parte? sau de la baieti? de asta depinzi tu? de parerile altora? increderea in sine se invata si probabil nu porti o placuta pe strada pe care e inscriptionata inrebarea asta. Iar daca iubesti un inger, probabil te iubeste asa cum esti:slaba plinuta...
Mai sunt si oameni d fapt "cpoilasy" care jygnesc si spun ex. "balena" dac nu atzy plac barem nu mai comenta
fratzyca astay pentru "raul" si restul care mai stie sa judece si sa jigneasca astfel d persoane dn cate vad eu
mai sunt si fete care spun ca sunt plinutze
fratele meo raul mai anvata d la oameni mai batrany ca o fata p tymp d vara atzy tine umbra p tymp d
yarna tzyne d cald
decat una slaba care se scarpina la burta si ajunge la syra spinary mai bine una plinutza si buna
Foarte rau dn partea lor sa se ya d astfel d fete sa le fye ruujynee celor care fac acest lucru terybyl de urat
nu-i frumos ce fac pentru ca aceste fete au un suflet mare si sunt foarte pryetenoase crede-ma ca si p mine ma
deranjaza acest lucru syncer mie imi plac fetele plinutze si prietena mea este plinutza si nu ar trebui sa
conteze aspectu fyzyc...conteaza mai mult ce ay an suflet si pentru pers respectyva la fel trebuye sa le
yubeasca candva si pe aceste fete ca nu sunt animale cu respect pentru fetele plinutze si nu ay bagatzy an seama pe
astya cre rad d voi ca sunt niste retardatzy respect acestor fete si sa fytzy yubyte
Mai sunt sy oameni d fapt "cpoilasy" care jygnesc sy spun ex. "balena" dac nu atzy plac barem nu mai comenta
fratzyca astay pentru "raul" sy restu care mai stie sa judece sy sa jigneasca astfel d persoane dn cate vad eu
mai sunt sy fete care spun ca sunt plinutze
fratele meo raul mai anvata d la oameni mai batrany ca o fata p tymp d vara atzy tyne umbra p tymp d
yarna tzyne d cald
decat una slaba care se scarpina la burta sy ajunge la syra spinary mai bine una plinutza sy buna
Foarte rau dn partea lor sa se ya d astfel d fete sa le fye ruujynee celor care fac acest lucru terybyl de urat
nui frumos ce fac pentru ca aceste fete au un suflet mare sy sunt foarte pryetenoase credema ca sy p mine ma
deranjaza acest lucru syncer mie ami plac fetele plinutze sy prietena mea este plinutza sy nu ar trebuy sa
conteze aspectu fyzyc...conteaza mai mult ce ay an suflet sy pentru pers respectyva la fel trebuye sa le
yubeasca cnva sy pe aceste fete ca nu sunt animale cu respect pentru fetele plinutze sy nu ay bagatzy an seama pe
astya cre rad d voi ca sunt niste retardatzy respect acestor fete sy sa fytzy yubyte
Mai sunt sy oameni d fapt "cpoilasy" care jygnesc sy spun ex. "balena" dac nu atzy plac barem nu mai comenta
fratzyca astay pentru "raul" sy restu care mai stie sa judece sy sa jigneasca astfel d persoane dn cate vad eu
mai sunt sy fete care spun ca sunt plinutze
fratele meo raul mai anvata d la oameni mai batrany ca o fata p tymp d vara atzy tyne umbra p tymp d
yarna tzyne d cald
decat una slaba care se scarpina la burta sy ajunge la syra spinary mai bine una plinutza sy buna
nui frumos ce fac pentru ca aceste fete au un suflet mare sy sunt foarte pryetenoase credema ca sy p mine ma
deranjaza acest lucru syncer mie ami plac fetele plinutze sy prietena mea este plinutza sy nu ar trebuy sa
conteze aspectu fyzyc...conteaza mai mult ce ay an suflet sy pentru pers respectyva la fel trebuye sa le
yubeasca cnva sy pe aceste fete ca nu sunt animale cu respect pentru fetele plinutze sy nu ay bagatzy an seama pe
astya cre rad d voi ca sunt niste retardatzy respect acestor fete sy sa fytzy yubyte
Mirela0876 întreabă:
irioana întreabă:
anonim_4396 întreabă: