Sunt cazuri si cazuri. Stii tu, dragostea e ca diareea, vine cand nu te astepti. Dar ce zici tu e doar un caz particular
Multi oameni vor ce nu pot avea... sau realizeaza de "lucrul" ala dupa ce nu mai este disponibil.
Ele s-au indragostit de mine si le-am facut sa sufere, de ce ai crede ca toti baietii se indragostesc de o fata? )
Depinde de varsta.
Daca ai pana in maxim 18 ani, atunci fac asta pentru ca se gandesc ca poate ti-ai inceput viata sexuala, ca ai cat de cat experienta etc si se gandesc sa isi incerce norocul daca intelegi.
Daca esti deja majora si matura si ti se intampla sa fi abordata atunci cand iti faci o relatie este posibil ca acele persoane sa vada cum te intelegi si comporti cu iubitul, sa auda vorbe ok despre tine si atunci normal ca oricine ar vrea o femeie gospodina si iubitoare.
Da! Doamne, ce-s cu ei, frate? Nici eu nu le inteleg. Asa am patit si eu; dupa ce am stat dupa un baiat aproape un an, el tot nu a vrut nimic cu mine si cand am avut prieten, mi-a dat mesaje si mi-a zis ca ma place... Si cica noi, femeile, suntem de neinteles.
Cineva, undeva, isi bate joc de ei.
Am patit si eu sa intru in vorba cu o fata pe care o credeam singura, si imediat la cateva zile dupa sa aflu ca are o relatie.
Mereu regretam ceea ce am pierdut, daca nu o poti avea dar o iubesti si e singura e ok, dar daca e cu altul te raneste mult mai puternic
Pentru ca atunci cand vezi ca o mai doreste si altul/altii ti se pare brusc mai atragatoare si mai greu de obtinut
Oamenii vor sa lupte pentru lucrurile din viata lor, inclusiv pentru partenerii de langa ei.
DianaSerban întreabă: