| naviDIabLO a întrebat:

De ce cainii latra boschetarii?

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pentru ca in general oamenii strazii bat cainii, ii gonesc, iar acestia au capacitatea de a face oarecum difereanta intre oameni. Ei latra pentru a se apara de un eventual atac.

April
| April a răspuns:

Nu pe toti; doar pe acei care se poarta agresiv.Am si eu un vecin care, de cum iese pe usa blocului, e asaltat de toata haita de caini ce se adaposteste prin preajma si care, de altminteri, este foarte prietenoasa cu toti ceilalti locatari.Problema e ca persoana respectiva nu pierde niciun prilej sa-i zadarasca, sa se repeada spre ei, sa-i injure, asa incat primeste o riposta pe masura, iar noi un spectacol gratis in fiecare dimineata!

| Ana a răspuns:

Pai daca duhnesc a bautura big grin asa stiam, ca cainii [scuzati cacofonia] simt cand omul are ceva la bord si at latra la ei, bine ca nu chiar in toate cazurile.

daniela
| daniela a răspuns:

Am observat ca toti cainii sunt rasisti latra tiganii si boschetarii. Probabil au un miros specific care nu este pe placul lor

| juniper a răspuns:

Ei simt ca nu sunt de incredere.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Boschetarii constituie pentru caini, concurenta la cautat prin tomberoane.

| silver19 a răspuns:

Si boschetaii dar si tiganii ai uitat laughing nu stiu, ei stiu laughing

| adi4ever a răspuns:

De placerelaughing)

| IuliaAle a răspuns:

Ce intrebare.rolling on the floor

| Matusha a răspuns:

Cainii au mirosul foarte fin si probabil percep "aromele" emanate de respectivii mult mai acut decat oamenii, si este normal sa se revolte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am observat si eu ca toti ciinii latra boschetarii si tiganii, dar chiar nu stiu de ce. Oricum, interesant fenomenwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei cainii nu suporta mirosul de alcool. am avut si eu catel.si cand tatal meu consuma bere, mai ca avea putin si il musca

| Barbuin a răspuns:

E mare competitia si boschetii apartin boschetarilor dar cainii zic de boscheti ca-s ai lor.Se latra ca sa-si privatizeze boschetii.

| nehoiu a răspuns:

Pentru ca simte ca vrea sal bata

Întrebări similare